10
Evroliga

NJIHOVOJ MRŽNJI NEMA KRAJA: Nova velika provokacija navijača Galatasaraja! (FOTO)

Objavljeno: 21.10.16 u 18:46

Samo par sati pre početka meča između Galatasaraja i Crvene zvezde, na internetu se pojavila nova mizerna provokacija navijača tima iz Istanbula.

Večeras se od 19 časova sastaju Galatasaraj i Crvena zvezda, nepune dve godine od nemilog događaja u Istanbulu, kada je na Aranđelovdan ubijen Marko Ivković Jagoda, navijač crveno-belih i to od strane turskih huligana.

Zbog toga su primenjene velike mere bezbezdnosti, ali i pored toga na društvenim mrežama  se ističu skandalozne poruke koje jedino za cilj imaju širenje mržnje među navijačima dva kluba.

‘LUDO’ ILI ‘HRABRO’: Da li je ovo potvrda da će Delije biti večeras u Istanbulu? (FOTO)

Na Tviteru je objavljena slika jednog od navijača tima iz Istanbula i to na grobu Marka Ivkovića, sa sve porukom ‘da se od istanbulskih navijača’ ne može pobeći’.

 

Screenshot_1

Takođe, ispred dvorane su se mogle videti i zastave i transparenti sa probodenom jagodom uz tekst ‘počivaj u paklu’.

Mi se samo pitamo – DOKLE?! I nadamo, da će večerašnja utakmica proteći u sportskom tonu, bez sličnih incidenata.

0
0

10 Komentara

  1. Држава под хитно да на ово гробље постави камере како би хватали ове манијаке који додатно скрнаве гроб.Пазити кога пустамо у земљу и клопке им приредити…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad imamo banana …. Postavite kamere okolo i onda mu kosku polomiti al jednu po jednu i onda ih baciti na parket kad dodju u beograd …. Strasno … koja bolest … Evo uspeli su i kod mene da probude to njihovo divljastvo…. Seme im se zatrlo ….m

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter