2
Košarka

FOTO: STARSPORT

OŠTRA OSUDA: Legenda Partizan otkrila zašto već 20 godina ne ide na utakmice svog kluba

Objavljeno: 18.10.16 u 17:29

Velikan jugoslovenske košarke i Košarkaškog kluba Partizan ogorčen je dešavanjima koja već danima uzburkavaju javnost u Srbiji.

Legendarni košarkaš Partizana i jugoslovenske reprezentacije Dražen Dalipagić izjavio je da nije iznenađen što su igrači uoči duela protiv Olimpije izašli na teren u majicama sa likom ubijenog navijača i osuđenog kriminalca Aleksandra Stankovića i da zbog takvih stvari već 20 godina ne ide na utakmice.

– Svi koji vole Partizan sigurno ne podržavaju izlazak igrača u majicama na kojima je ubijeni navijač. Mogu samo da kažem da zbog takvih stvari već 20 godina ne idem na utakmice KK Partizan. Žalosno je sto se na takav način manipuliše igračima koji jedino žele da budu što bolji na terenu. Klub mora da se izbori sa takvim stvarima – rekao je Dalipagić Tanjugu.

Košarkaši crno-belih izašli su na teren sa majicama posvećenim Stankoviću i navijačkom porukom „Dobro pamtim sve“, dan pošto su to uradili fudbaleri protiv Voždovca, a nakon minuta ćutanja tokom kojeg je dobar deo pristalica crno-belih protestvovao, žandermerija je sprečila ozbiljnije incidente.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter