0
Košarka

PREMIJERA NA DOMAĆEM TERENU: Zvezdine košarkašice dočekuju Vrbas

Objavljeno: 15.10.16 u 08:47

U “Basket sitiju” u subotu 15. oktobra, od 19 časova KKŽ Crvena zvezda se sastaje protiv Vrbasa u reprizi finala prošlosezonskog Kupa Srbije.

KKŽ Crvena zvezda je u “Basket sitiju” održala “Medijski dan” (Media Day) na kojem je najavila svoju prvu utakmicu u ovoj sezoni na domaćem terenu, 15. oktobra (subota, 19 č) u istoj dvorani (“Basket siti”, Maršala Tolbuhina 14).

Zvezdine košarkašice u trećem kolu domaćeg prvenstva dočekuju ekipu Vrbasa u reprizi finala prošlosezonskog Kupa Srbije, u kojem su osvojile taj trofej.

– Želeli smo da predstavimo naš novi tim i novu opremu uoči našeg prvog meča na domaćem terenu. U dosadašnjem delu sezone sve utakmice, u WABA ligi i domaćoj ligi, igrali smo u gostima. Stvaramo tim za budućnost, jer imamo osam juniorskih i mladih reprezentativki. Ubedljivo smo najmlađa ekipa u ligi – rekla je Nataša Kovačević, najmlađi predsednik u istoriji KKŽ Crvena zvezda, koja je u prošloj sezoni kao igrač učestvovala u osvajanju Kupa Srbije.

Nataša Kovačević je pozvala ljubitelje košarke da dođu u “Basket siti” i podrže Zvezdine košarkašice. Trener Dragan Vuković je rekao:

– Uoči početka sezone sam rekao da je pred nama ujednačena liga u kojoj svako može svakoga da pobedi, što se pokazalo već u prva dva kola. Očekuje nas teška utakmica protiv iskusne i neugodne ekipe Vrbasa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter