1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

EL: Poznate cene karata za Darušafaku

Objavljeno: 10.10.16 u 16:39
Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju ekipu Darušafake Doguš na startu ovogodišnjeg izdanja Evrolige.

 Crveno-beli su odlično započeli novu sezonu, a izabranici Dejana Radonjića u dobroj atmosferi dočekuju nešto što će predstavljati potpuno drugačiji izazov ove sezone, a to su protivnici u Evroligi.
 
KK Crvena zvezda mts zato poziva navijače da i ovoga puta, kao i prethodnih sezona, kada su utakmice najelitnijeg košarkaškog takmičenja u pitanju, napune dvoranu „Aleksandar Nikolić“ do poslednjeg mesta, i naprave atmosferu na tribinama o kojoj se priča u Evroligi.
 
 
Klub obaveštava sportsku javnost da će pojedinačne karte za utakmicu Crvena zvezda mts – Darušafaka Doguš biti puštene u prodaju u sredu u 10 časova, na svim prodajnim mestima Eventima, po jedinstvenim cenama:
 
 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Tribine 1300 rsd 
Parter 4 i B 2000 rsd
Bela loza 2500 rsd
Plava loza 3000 rsd
Loza 3500 rsd 
Počasna mesta 10000 rsd
Počasna mesta (bočna strana)  5000 rsd

[/stextbox]

 
KK Crvena zvezda mts kao i prošle sezone, putem obaveštenja, do početka utakmice, informisaće vlasnike sezonskih i pojedinačnih karata, o svim bezbednosnim protokolima, terminima otvaranja kapija dvorane, i ostalim važnim informacijama pred prvu utakmicu u novom formatu Evrolige.
 
Meč Crvena zvezda mts – Darušafaka Doguš igra se u četvrtak od 21 sat u dvorani „Aleksandar Nikolić”.
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter