4
AdmiralBet ABA Liga

LEPE VESTI ZA „GROBARE“: Partizan se vraća kući (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.16 u 11:25

Košarkaši Partizana predsezonske prijateljske mečeve igrali su u hali „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu. Tu je nekada Partizan igrao redovno, a onda se preselio u „Pionir“.

Međutim, godinama unazad Partizan je imao problema sa plaćanjem obaveta prema hali koja se odnedavno zove „Aleksandar Nikolić“. Bilo je isključivanja struje, grejanja i raznih problema, ali izgleda da je sada sve u redu.

VATREN DOČEK: Da li će Mornar biti najveći problem za “grobare”?

Partizan je izmirio veći deo obaveza prema dvorani „Aleksandar Nikolić“, u kojoj će i u predstojećoj sezoni igrati utakmice, a takođe i odrađivati deo trenažnog procesa, kaže za Večernje novosti, Milan Novović, generalni direktor SRC „Tašmajdan“, koji je potpisao ugovor o korišćenju dvorane sa Partizanom i Crvenom zvezdom.

(Izvor:youtube/TheNikolakoki96)

Mada je bilo spekulacija da će Partizan utakmice ABA lige igrati u Hali sportova „Ranko Žeravica“, crno-beli će rivale u regionalnom takmičenju i Ligi šampiona dočekivati, kao prethodnih sezona, u „Dvorani Aleksandar Nikolić“, odnosno doskorašnjem „Pioniru“.

Treninge će Partizan odrađivati u hali na Novom Beogradu.

 

0
0

4 Komentara

  1. tako je sve pare nam uzese grad za halu i drzava za poreze kamate ,glavnice …pa smo zato stigli do toga imamo najeftiniji tim u ovom veku !!

    0
    0
    Odgovori
    • nije vam te pare za halu uzeo vucic!Uzeli vam tadic,dacic ruzic…A ti mi reci sto ste sa njima u zagrljaju pevali voljenom klubu???A sta mislis koliko su 90ih komunjare uzele FK Crvena Zvezda????

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter