12
Košarka

FOTO: STARSPORT

PAD DŽIKIĆEVOG PARTIZANA: Poraz u evroligaškom spektaklu u režiji Grobara! (VIDEO) (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 20.09.16 u 22:36

I pored izgubljene desete pripremne utakmice, navijači Partizana pozitivnih utisaka napustili su dvoranu ‘Ranko Žeravica’ na Novom Beogradu.

Partizan je večeras odigrao desetu utakmicu u pripremnom periodu pred početak sezone i izgubili su meč, ali su dobili veliku satisfakciju i vetar u leđa pred prvi meč u sezoni 30. septembra.

Dvorana ‘Ranko Žeravica’ bila je mala da primi sve navijače crno-belih koji su večeras pohrlili u nezapamćenom broju da podrže novi tim Aleksandra Džikića.

Oko 5.000 ljudi okupilo se i ispunilo halu do poslednjeg mesta napravivši atmosferu na nivou Evrolige. Zbog toga je i poraz pao u drugi plan, iako i to treba reći – Antverpen je slavio sa 81:72 (18:15, 7:15, 30:16, 27:26).

Partizan se držao i posle sjajne druge defanzivne četvrtine vodio sa pet poena prednosti (30:25), ali je u drugoj deonici doživeo veliki pad u igri i Belgijanci su tada odneli pobedu.

Za Partizan su večeras nastupili Novica Veličković i Frenk Robinson, dok se na parketu nisu našli Branislav Ratkovica i Adin Vrabac.

U jednom momentu čak je i nestalo struje, pa je u mračnoj dvorani pesma Grobara delovala još glasnije.

0
0

12 Komentara

  1. Partizan izgubio, ja mislio sada cu u komentarima da citam stavove Grobara, kako jos ekipa nije spremna, kako smo tanki na dvojci, sta treba da se promeni, kada sve sami Panteri i limenke. Jeste vi to meni nesto nervozni? Da nije vlasnikova nervoza presla i na vas? Sto se toliko cimate, kada je ocigledno da ste bolji i da ce te nas ove sezone lako dobijati? Nema potrebe da se plasite i padate u histeriju, nista epohalno se nece desiti. Sve ono sto ste prezivljavali decenijama od cika Duleta, Dzile je samo malo modifikovao, vama je u sustini isto, dobijate istu stvar kako god okrenete. Bez brige.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jadovani se primili,krilca im porasla,misle da ce nesto uraditi u narednoj sezoni a ono ih anonimni Anverpen spustio na zemlju,tamo gde im je i mesto.Sta li bi im tek uradile neke od evroligaskih ekipa…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter