I pored izgubljene desete pripremne utakmice, navijači Partizana pozitivnih utisaka napustili su dvoranu ‘Ranko Žeravica’ na Novom Beogradu.

Partizan je večeras odigrao desetu utakmicu u pripremnom periodu pred početak sezone i izgubili su meč, ali su dobili veliku satisfakciju i vetar u leđa pred prvi meč u sezoni 30. septembra.


Dvorana ‘Ranko Žeravica’ bila je mala da primi sve navijače crno-belih koji su večeras pohrlili u nezapamćenom broju da podrže novi tim Aleksandra Džikića.

Oko 5.000 ljudi okupilo se i ispunilo halu do poslednjeg mesta napravivši atmosferu na nivou Evrolige. Zbog toga je i poraz pao u drugi plan, iako i to treba reći – Antverpen je slavio sa 81:72 (18:15, 7:15, 30:16, 27:26).

Partizan se držao i posle sjajne druge defanzivne četvrtine vodio sa pet poena prednosti (30:25), ali je u drugoj deonici doživeo veliki pad u igri i Belgijanci su tada odneli pobedu.

Za Partizan su večeras nastupili Novica Veličković i Frenk Robinson, dok se na parketu nisu našli Branislav Ratkovica i Adin Vrabac.

U jednom momentu čak je i nestalo struje, pa je u mračnoj dvorani pesma Grobara delovala još glasnije.