0
Košarka

FOTO:STARSPORT

KRSTIĆ O ZAVRŠETKU KARIJERE: Već su me penzionisali, objavili i da ne mogu da hodam, a ustvari…

Objavljeno: 16.09.16 u 09:27

Iako su ga turski mediji već poslali u penziju, Nenad Krstić sada odrično govori o tome, međutim, ni ne odbacuje to kao opciju. Evo o čemu se radi…

Da je tačno da će po treći put operisati isto koleno, jeste. Ali da će zbog toga završiti karijeru u kojoj je do sada nastupao za Slogu, Partizan, Nju Džersi, Oklahomu, Boston, CSKA, Efes… Ne, još nije kraj.

Nenad Krstić je za ‘Novosti’ objasnio o čemu se zapravo radi i zašto su turski mediji u ogromnom broju objavili da je njegovoj karijeri došao kraj.

– Idem na artroskopsko čišćenje hrskavice kolena, kakvo sam imao i u decembru prošle godine. Doktor mi je rekao da bih već za četiri do šest nedelja mogao da se vratim treninzima. Ugovor sa klubom sadržao je klauzulu po kojoj se automatski raskida ako dođe do povrede operisanog kolena – izjavio je Krstić.

– Dosta se baziraju na glasinama, priča o tome verovatno je potekla iz Galate. Otišao sam da se ljudski pozdravim sa ljudima iz kluba i usput pomenuo da ću možda razmisliti i o kraju karijere. Objavili su i da ne mogu da hodam, a ja funkcionišem sasvim normalno. Nisam se do sada oglašavao, ne želim da sečem preko kolena već da sačekam da vidim kako će ići rehabilitacija. Ako procenim da ne mogu dalje, staviću tačku na karijeru.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ipak, dosta je ‘Krle kapiten’ razmišljao o kraju još nekoliko godina unazad…

– Zaređale su se povrede, posle prethodne u Efesu pitao sam se šta može da se desi ako nastavim da igram i da li je možda bolje da završim karijeru. Ne zato što sam želeo, već zbog neizvesnosti kakve bi posledice mogla da ostavi neka sledeća povreda.

TEGELTIJA: Nisam objektivan, to u sportu ne postoji (VIDEO)

Krstić je istakao i da se nikada bolje nije spremio i dao primer koji govori u prilog njegovoj sjajnoj fizičnoj spremi.

– Pre prve godine u Nju Džersiju izmereno mi je devet odsto masnoće, sada samo sedam. Zato me sve ovo još više boli. Imao sam želju da završim karijeru igrajući košarku. Koleno je u suštini u redu, samo se odlomilo parče hrskavice, ali ostaje pitanje da li će se to ponovo desiti ako se vratim i kakve bi to posledice ostavilo na moje zdravlje – objasnio je Krstić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter