7
AdmiralBet ABA Liga

‘GROBARI’ SA NESTRPLJENJEM ČEKAJU ODLUKU: Hoće li njihov ljubimac biti najzvučnije pojačanje?

Objavljeno: 11.09.16 u 09:30

Partizan bi mogao da dobije veliko pojačanje koje bi oduševilo navijače.

Iako se mislilo da je njegov odlazak u inostranstvo gotovo stvar, Novica Veličković još uvek nije pronašao novi klub. To ponovo otvara priču u mogućem potpisivanju novog ugovora sa matičnim klubom, što bi zaista predstavljalo najveće pojačanje za ‘crno-bele’ ovog leta.

Činjenica je da bi Aleksandar Džikić voleo da ga ima u timu. Lider sa takvim iskustvom je baš ono što je veoma potrebno ovoj ekipi.

Prema našim informacijama još uvek postoje šanse za to i u klubu nisu u potpunosti odustali od Veličkoivića. Naravno atraktivna ponuda iz inostranstva bi verovatno rešila sve dileme i od ovoga ništa ne bi bilo. Međutim, kako trenutno svari stoje, i dalje je sve otvoreno.

0
0

7 Komentara

  1. Cuj nece ga niko. Pa slepce jedan treba da molis boga da ga neko uzme jer u suprotnom ako ostane bice vam ove sezone puna bulja simika.

    0
    0
    Odgovori
    • Neka ostane slobodno,procice kao i prethodne sezone.Silovace ga Gudura,kao i sve vas.Osvezi memoriju,zadnji sekund,sa autokomande,od tablu a franjevci muuuuk.

      0
      0
      Odgovori
  2. Verovatno će potpisati. Ponude iz inostranstva koje trenutno ima su preskromne za takvog igrača tako da mu je mnogo bolje da ostane u Partizanu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter