0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

IZGLEDA DA JE GOTOVO: Legenda Partizana i srpske košarke završava karijeru

Objavljeno: 09.09.16 u 18:20

Ono čega smo se pribojavali izgleda da je ipak neizbežno.

Kako javljaju turski mediji, lekari savetuju Nenada Krstića da prestane sa aktivnim igranjem košarke. Kako oni tvrde, situacija oko njegovog kolena je takva da bi moglo da dođe i do situacije da ne može da hoda, ukoliko bi nastavio da ga opterećuje.

Iskusni centar je prošlog leta pokidao prednje ukrštene ligamente desnog kolena i zbog toga propustio celu prošlu sezonu. Iako se mislilo da je povreda prošlost, izgleda da Krle ipak neće dočekati da ove sezone zaigra u dresu Galatasaraja.

Krstić je bio kapiten naše reprezentacije do 2014. kada je odlučio da okonča reprezentativnu karijeru, a od klubova je nastupao za Partizan, Nju Džersi Netse, Trijumf Ljuberci, Oklahoma Siti Tander, Boston Seltikse, moskovski CSKA i Anadolu Efes. Za ovu sezonu je potpisao ugovor sa Galatasarajem, ali po svemu sudeći, karijera sjajnog centra je već, nažalost, okončana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter