0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VOLI RAD SA ‘KLINCIMA’: Novi Duletov projekat zvani ‘Munange’

Objavljeno: 01.09.16 u 17:05

Košarkaši Limoža počeli su pripreme za novu sezonu u LNB ligi, a pred Duškom Vujoševićem je da napravi tim koji će se boriti za titulu.

Limož je napustio sjajni igrač Nobel Bungu Kolo koji je prethodne sezone bio jedan od najboljih u timu. Probelm sa finansijama doveo je do toga da pojedina željena pojačanja nisu dovedena. Zato će Duško Vujošević kao i u Partizanu morati da improvizuje, to jest da od mladih i talentovanih igrača stvara šampione. Jedan od njih mogao bi da bude košarkaš iz DR Konga Šekin Munange, kog je crnogorski stručnjak pohvalio.

PUN PIONIR I NAREDNE SEZONE: Sjajna vest za navijače Partizana (VIDEO)

– Sviđa mi se taj igrač. Ima veliki potencijal. Jako vredno trenira i želi da uči. Može da postane dobar košarkaš. Za sada, on je za mene lepo iznenađenje – rekao je Duško Vujošević za Lamotange.fr.

SADA I ZVANIČNO: Partizan potvrdio još jedan odlazak iz kluba

Ipak, Limož bi mogao da dovede jednog plejmejkera. Kako prenose mediji u Francuskoj, Limož pregovara sa Klemenom Prepeličem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter