0
AdmiralBet ABA Liga

PUN PIONIR I NAREDNE SEZONE: Sjajna vest za navijače Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.16 u 13:55

Košarkaški klub Partizan odlučio je da obraduje svoje pristalice pred narednu sezonu.

Fondacija „Pučisti“, u saradnji sa klubom iz Humske, od danas pušta u prodaju sezonske ulaznice za dijasporu za sezonu 2016/2017.

Ovo je svakako sjajna vest za sve navijače „crno-belih“ koji žive van Srbije i nisu u mogućnosti da lako dođu do karata za utakmice. Takođe, na sajtu fondacije se navodi da se kupovinom sezonskih ulaznica direktno pomaže klub, te pozivaju navijače i koji neće prisustvovati redovno mečevima Partizana da svejedno pomognu ukoliko su u mogućnosti.

– Ulaznice možete čuvati kao suvenir u svom novčaniku uz osećaj zadovoljstva da ste pomogli svom klubu, a kada se odlučite da prisustvujete utakmici KK Partizan na šalteru ćete dobiti kartu za odgovarajući sektor, uz sezonsku na uvid, navodi se između ostalog na sajtu fondacije „Pučisti“


(Youtube, Fondacija Pučisti 2012)

Inače, ova fondacija već godinama finansijski redovno pomaže naš najtrofejniji klub sa ciljem da se prebrodi kriza i vrati na stari pobednički put.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Cene

Uz svaku kupljenu sezonsku ulaznicu za dijasporu dobijate na poklon majicu po izboru. Isporuka je uračunata u cenu.
– Tribine: 100
– Parter: 125
– Bela i Plava loža: 350
– Premium paket (stolica pored parketa): 500
*cene su izražene u evrima
[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter