0
Košarka

BOBI IZBACIO IZ TAKTA NBA ZVEZDU: Ne mogu da ga čuvam! (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.16 u 23:47

‘Ne smem ni da pokušam da zakucam preko Marjanovića’, požalio se ponajbolji košarkaš Detroit Pistonsa.

Po mnogim ocenama najbolji igrač Detroit Pistonsa, Andre Dramond, požalio se na kakva iskušenja i muke ga ‘baca’ Boban Marjanović na treninzima uoči početka nove NBA sezone.

– Prvi put u karijeri bio sam frustriran kada sam igrao protiv nekoga, to sam ispričao momcima u svlačionici posle trening-utakmice. Toliko je teško postići koš preko njega. Ne mogu da ga čuvam! Visok je 222 centimetra, ali je istovremeno veoma agilan, pa će sve što je „mekano“ bačeno uhvatiti ili zaustaviti bez većih problema – izjavio je Andre Dramond o srpskom košarkašu.

UŽIVANJE: Dok Teo, Bogi i Nedović “luduju” na Ibici, evo kako se provodi Milica Dabović (FOTO)

Bobi Marjanović je ovog leta iz San Antonija, gde je igrao ‘ruki’ sezonu, prešao u Detroit za ugovor vredan 21.000.000 evra na period od tri sezone. Dramond je dodatno pojasnio kako je izgledao njegov duel sa Bobijem.

– Da budem jasan, nisam pokušavao da zakucam preko Marjanovića. Jednostavno, nisam mogao da poentiram na bilo koji način. Boban je paklen igrač, mnogo će značiti našem timu, pogotovo kako sezona bude odmicala – rekao Dramond.

Nema sumnje da je Marjanović izuzetno puno napredovao i na fizičkom planu, a dok ne počne sezona, i direktno se ne uverimo se u to, tu je Dramondov snimak sa plaže, kada je Bobi u potpunosti ispratio sve ostale saigrače i bez problema sa svojih 222 centimetara visine uradio 22 skleka.

 

A video posted by Andre Drummond (@andredrummondd) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter