16
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAPAD NA FIBA LŠ: Partizanu ponuđeno veliko pojačanje, Grobari će se oduševiti…

Objavljeno: 29.08.16 u 23:22

Partizan bi uskoro mogao da dobije najveće pojačanje ovog leta, momka kog Grobari obožavaju, a Dalo hoće da iznabadabada…

Bivši košarkaš Klivlenda i veliki Grobar Aleksadnar Saša Pavlović ponuđen je svom bivšem i voljenom klubu. Navodno, agent Baranina je već počeo pregovore sa upravom crno-belih.

DŽILETOVA ARMIJA SVE JAČA: Partizan dovodi još jednog beka

Saša Pavlović bi bio veliko pojačanje za „parni valjak“ u napadu na ABA JTD ligu i FIBA Ligu šampiona. Aleksandar Džikić bi takođe voleo da vidi sjajnog košarkaša u svojim redovima. Posao bi mogao da bude uskoro završen, jer je želja Pavlovića da karijeru završi u crno-belom dresu.

KUVA U PARTIZANU: Stiže novi ‘Veseli’! (FOTO)

0
0

16 Komentara

  1. Jos „samo“ da se uz Saleta i BOGdan vrati i OPET kidanje mutant-bludnice 3 na 5 ili mozda 2 na 5, posto je BOGdan vidno napredovao .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Oldenburg puni a Dzile se samo stipa po sisicima.Taj Oldenburg smo pobedili sa klincima iz razvojnog tima laganih 10 razlike.Ni pokojni Mirkan Marjanovic vam ne moze pomoci.

    0
    0
    Odgovori
  3. on je vas nabadao 2014…al vi tada jos niste poceli da pratite kosarku…..necete dugo jedva cekam da vam ugasimo i taj drug klub.Prvi klub smo vam ugasili…naredu je sada ovaj prviatni ,da ga Dzika dokrajci

    0
    0
    Odgovori
    • Mislis da ce ga Lazic izvaditi iz dzepa i pustiti da dodje kod vas?Jedino ako hoce da ga posterizuje ponovo,kao zadnji put,cisto da objavi na drustvenim mrezama novu sliku.

      0
      0
      Odgovori
  4. Xaxaxa pa vraćamo penzose koje više niko neće 2 puta je dolazio kod nas i više je puta fatao ribe i išao da vadi gliste za pecanje nego što je utakmica odigrao…Kad nam već država daje pare iskoristimo ih pametnije da vratimo kuzeloglua dečka kojeg smo plaćali a nije odigrao 10 min kod duloa i da vratimo iz penzije tomasevica i scepanovica i da konačno osvojimo to 9 mesto u Aba ligi a u toj fibinoj ligi šampiona da probamo bar da dajemo po 50 poena…pozz za saloa i vidimo se na tamisu kad budemo pravili riblju čorbu

    0
    0
    Odgovori
      • Šta se ljutiš odma evo znam da si ljubomoran što tebe nismo zvali na čorbicu evo pozvan si javno sutra dodji samo nemoj da se ljutiš i ponesi malo salate da ubijemo ljutu feferonu. ..

        0
        0
        Odgovori
      • Kakvu foru kakve bakrace pa kad je ko pominjao riblju čorbicu feferone i slično ajde bre skinite mi se sa dnevnog reda ne mogu sve vas ljubomorne da nahranim ova čorbica je samo za saloa,duloa mene a vi svratite do pekare šta da vam radim… dok ti pišem ovo čorbica će da mi zagori

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter