3
Košarka

MENJA SE POLITIKA: Televizija u SAD na poluvrmenu predstavila Srbiju sa sve Kosovom i Metohijom u njoj (FOTO)

Objavljeno: 22.08.16 u 15:14

Zanmo da je jedan od najvećih zaštitnika samoproklamovane države Kosovo politički vrh SAD, ali se izgleda to polako menja.

Naime, u poluvrmenu utakmice finala OI u Riju između drim tima i Srbije, jedna televizija je želela da svoje gledaoce upozna sa zamljom protivnika. Pokazana je mapa naše države sa Kosovom i Metohijom u njoj. Ta slika je obišla svet…

0
0

3 Komentara

  1. To definitivno nije karta Jugoslavije, niti Srbije i Crne Gore, vidiš valjda da ne izlazi na more. Pa dobro bar smo uspešno progurali da oblik države sa Kosovom u sastavu izadje prilično često kada se kuca search na internetu pa zato ko je pravio ovu mapu stavio tako, ali o dubljim političkim implikacijama ovoga je glupo pričati.

    0
    0
    Odgovori
  2. ovo je karta bivše Jugoslavije, a iz kog konteksta je izvučena ova vijest Boga pitaj i koja je tema bila na TV, ta vijest Srbiju od njih neće ogrijati…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter