3
Košarka

FOTO: STARSPORT

SALE ĐORĐEVIĆ: Volim ove momke, volim ovaj dres, volim Srbiju!

Objavljeno: 20.08.16 u 02:11

Iako su mnogi sumnjali u to, naročito posle poraza baš od Australije u grupi, selekcija Srbije plasirala se u finale Olimpisjkih igara u Riju i obezbedila novu medalju za našu zemlju.

Izabranici Aleksandra Đorđevića su odigrali neverovatna meč i razbili Australiju sa 87:61.

KAO LAKŠI TRENING: Srbija razbila Australiju za finale Olimpijskih igara! (VIDEO)

– Spremili smo ovaj meč na pravi način, a momci su se do perfekcije držali plana. Potpuno smo ih zaustavili i osujetili njihove akcije. Nijedan bek dor pas nije prošao, odigrali smo fenomenalnu odbranu i zasluženo prošli u finale. Volim ove momke, ovu zemlju, ovaj dres, rekao je Đorđević posle meča.

Svi igrači dobili su priliku da zaigraju na ovom meču, a jedan od onih koji je odigrao pre svega sjajno u odbrani bio je Nikola Jokić.

RAZBIJANJE AUSTRALIJE: Neverovatne akcije naših momaka (VIDEO)

– Sjajan je osećaj biti u finalu. Pobedili smo ih, iako su oni nas dobili u grupi. Hvala svima naročito budnim gledaocima. Sada sledi finale sa Amerikancima. Mi u svaki meč ulazimo rasterećeno, spremni da pokidamo na terenu, rekao je Jokić.

0
0

3 Komentara

  1. Kunem se u sve na svetu,rekao sam posle te utakmice da se ne plasim nicega i da cemo tek da meljemo,da grupa ne znaci bas nista….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter