0
Košarka

FOTO: FIBA

EM GLEDALI DEMOLIRANJE, EM KAŽNJENI NOVČANO: Australijanci kažnjeni zbog Srbije!

Objavljeno: 20.08.16 u 21:36

Olimpijski komitet Australije saopštio je da je devetoro sportista te države kažnjeno nakon što su bili privedeni jer su izmenili svoje akreditacije.

Devetoro australijskih sportista bilo je zadržano u pritvoru u olimpijskom selu u Riju pošto su funkcioneri Igara posumnjali da su izmenili svoje akreditacije kako bi ušli na košarkašku utakmicu Australije i Srbije.

SAMO NAPRED MOMCI: Počelo je kao u snu, uz monstruozno kucanje Raduljice (VIDEO)

Svako od njih je u ubrzanom postupku kažnjen sa po 10.000 reala (3,100 dolara).

RAZBIJANJE AUSTRALIJE: Neverovatne akcije naših momaka (VIDEO)

Komitet je saopštio da neće biti pokrenut krivični postupak protiv njih, kao i da će evidencija o ovom događaju biti izbrisana za dve godine.

ONI SU NEVIĐEN TANDEM: Lucidni Teo za “monstruma” Raduljicu (VIDEO)

Kažnjeni su Ešli Ankudinof (biciklizam), Melisa Hokins (biciklizam), Ed Dženkins (ragbi), Alek Pots (streličarstvo), Rajan Tijak (streličarstvo), Olimpija Oldersej (veslanje), Fiona Albert (veslanje), Lusi Stefan (veslanje) i Sajmon Orčard (hokej).

KAO LAKŠI TRENING: Srbija razbila Australiju za finale Olimpijskih igara! (VIDEO, FOTO)

Vođa australijskog olimijskog tima Kiti Čiler rekla je da je „tradicionalna“ praksa da ljudi na akreditaciju nalepe drugi pristupni kod za određeni događaj, ali da se taj prekršaj „očigledno“ karakteriše ozbiljnije u Brazilu.

SALE ĐORĐEVIĆ: Volim ove momke, volim ovaj dres, volim Srbiju!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter