5
Košarka

CRNO-BELA PORODICA I U RIJU: Lovernj jedva ‘uhvatio’ Bogdana (FOTO)

Objavljeno: 19.08.16 u 11:10

A kad ga je konačno pronašao, imao je šta da mu poruči.

Francuska reprezentacija završila je takmičenje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, porazom od Španije u četvrtfinalu. Srbija je pak u polufinalu i večeras će se protiv Australije (tačno u ponoć) boriti za ulazak u veliko finale.

Žofri Lovernj i Bogdan Bogdanović veliki su prijatelji još iz perioda u Partizanu, a to se prenelo i na gotovo svako okupljanje reprezentacija i njihove međusobne duele u nacionalnim timovima.

Ni ovog puta njihov susret nije izostao, a Lovernj je iskoristio priliku da Bogdanu čestita 24. rođendan i poželi sreću u nastavku takmičenja.

– Pre nego što napustim Rio, iskoristio sam vreme da poželim srećan rođendan Bogdanu i sve najbolje u nastavku takmičenja – napisao je Lovernj uz ‘rođendansku’ sliku sa Bogdanovićem.

 

A photo posted by Joffrey Lauvergne (@7jololo7) on

0
0

5 Komentara

  1. CRNO-BELA PORODICA, BRACA NA TERENU !!! LJUBAV PRAVA PREMA SLAVNOM KK, CRNO-BELA KRV, NASA KUCA I PORODICA-KK Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter