3
Košarka

ŠPANIJA JE, IPAK, BILA PREJAKA: Košarkašicama Srbije ostaje borba za bronzu

Objavljeno: 18.08.16 u 21:49

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Španije u polufinalu Olimpijskih igara rezultatom 68:54.

Izabranice Marine Maljković ušle su u ovo polufinale sa puno optimizma posle pobede nad itekako favorizovanom Australijom u četvrtfinalu, ali se večeras protiv Španije više od časnog poraza nije moglo.

Prekaljene protivnice su već u prvoj četvrtini uspele da se odlepe na osetniju prednost, ali su naše devojke uspele da odgovore u drugoj deonici i na poluvreme odu sa svega pet poena zaostatka.

Međutim, usledila je nova loša igra Srpkinja u trećem kvartalu kada su ponovo ostale na 10 postignutih poena, dok je Španija ubacila duplo više i otišla na, ispostavilo se, nedostižnu razliku.

Na kraju častan poraz od 68:54 i sada čekamo rivala u borbi za bronzu u kojoj ćemo se verovatno sastati sa Francuskom, koja je autsajder protiv selekcije SAD.

0
0

3 Komentara

  1. Nazalost,mislim da je ovo maksimum i kosarkasica i kosarkasa.Daj boze da se varam ali polufinale je plafon.Ne verujem da mogu ni do bronze jer je prejaka konkurencija.Kosarkasi ce sigurno protiv Spanaca a devojke protiv Francuske a protivnici su kvalitetniji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter