0
Košarka

FOTO: STARSPORT

HRVATSKA LEGENDA: Ne treba se plašiti Teodosića, on je ‘luzer’!

Objavljeno: 16.08.16 u 14:10

Legenda hrvatske košarke Mirko Novosel pozvao je reprezentativce „kockastih“ da se ne plaše Miloša Teodosića, a evo i zbog čega…

Naime, on je istakao da je najbolji srpski košarkaš „luzer“, jer je izgubio veliki broj finala i da nije igrač za velika dela.

– On je poseban tip igrača, koji nikada ne bih voleo da imam u svom timu. On je, nesporno, dobar košarkaš, ali je luzer. Nema pobednički mentalitet. Nekoliko puta je u svojoj karijeri izgubio evropsku titulu – rekao je Novosel za slovenački Dnevnik.

Izgleda da je legenda jugoslovenske i hrvatske košarke zaboravila sve medalje i pehare srpskog pleja, to jest individualna priznanja za jednog od najboljih plejmejkera sveta. Novosel je zaboravio da je Miloš Teodosić sa reprezentacijom Srbije bio drugi na svetu i da je ove sezone sa CSKA pokorio Evropu. Da objašnjavamo koliko je Teo veliki igrač, nećemo, to će uraditi on sam u četvrtak ujutro, bar se nadamo…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter