3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

EDO MURIĆ: Nisam blokirao Partizan u BAT, ali… (FOTO)

Objavljeno: 16.08.16 u 15:02

Slovenački bek je ovog leta napustio Partizan, a crno-belima preti tužba zbog neizmirenih dugova čime bi BAT (Košarkaški arbitražni tribunal) mogao da suspenduje najtrofejniji srpski klub i zabrani mu registraciju igrača.

Da je finansijska kriza u KK Partizan to je jasno, stanje se ne menja poslednje tri godine. Igrači napuštaju crno-beke bez primljenog dinara iz prošle sezone, a potom se kao Jaka Klobučar ili Dušan Kecman odluče da tuže klub. Tako se u ponedeljak pojavila informacija da je isto učinio i Edo Murić, mada je Slovenac bar za sada demantovao da je podneo tužbu protiv svog bivšeg kluba.

– Nisam stavio Partizan na BAT (Košarkaški arbitražni tribunal). Od kraja sezone, u kojoj nisam dobio ni evro, čekam na dogovor sa klubom. Nadam se da ćemo se dogovoriti – napisao je na Instagramu Edo Murić.

Pored Ede Murića na dogovor još čekaju Andreja Milutinović i bivši trener Petar Božić. Ako do dogovora ne dođe, i oni će biti primorani da Partizan tuže BAT-u.

0
0

3 Komentara

  1. Moze li neko meni da objasni sta je zaradio Petar Bozic? Sto je od 14 ekipa bio na 12 mestu, pa nas spasao ispadanja? To treba da naplati? Treba da ga bude sramota, a on i njemu slicni bi da tuze klub. Ni dinar ne treba da dobije. Da se ja pitam (ali se ne pitam) bili bi placeni po rezultatu. Pa bi Dzikic dobio mnogo vise za peto mesto nego nesposobni Bozic za 12 u istom takmicenju. Ali dok bude ovaca bice i makaza, tako ce i KK „Partizan“ morati da da, po ko zna koji put, ljudima novac koji nisu ni zaradili, posteno napisano.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter