0
Košarka

BOGDAN BOGDANOVIĆ: Hrvati su nezgodan rival, ali i mi se pitamo…

Objavljeno: 16.08.16 u 22:47

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović rekao je uoči četvrtfinalne utakmice na olimpijskom turniru, da je Hrvatska nezgodan protivnik, ali da njegova ekipa neće imati problema ako u tom duelu ponovi pristup iz prethodnih mečeva u Rio de Žaneiru.

– Pratimo ceo turnir, ne samo sinoćnu utakmicu. Imali smo priliku da igramo protiv Hrvatske na turniru u Argentini. Oni su nezgodan protivnik u odličnoj su formi i sigurno će utakmica biti na visokom nivou. Treba samo da joj pristupimo kao što smo u mečevima tokom celog turnira, da damo 100 odsto svojih mogućnosti ako je moguće i preko od toga i mislim da neće biti problema – rekao je Bogdanović novinarima u Rio de Žaneiru.

Košarkaši Srbije igraće u noći između srede i četvrtka protiv Hrvatske u četvrtfinalu olimpijskog turnira u Rio de Žaneiru.

Srpski košarkaši su početkom meseca na turniru u Argentini pobedili Hrvatsku sa 86:77. Bogdanović je dodao da ekipi uliva samopouzdanje osvojena zlatna medalja rvača Davora Štefaneka.

– Dosta nam znači, uliva samopozdanje, hvala Bogu i mi smo krenuli sa uspesima – rekao je Bogdanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter