6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SJAJNA VEST ZA GROBARE: Džikić može da odahne, Partizan kompletan ulazi u sezonu

Objavljeno: 15.08.16 u 20:28

Lepe vesti večeras su stigle za Košarkaški klub Partizan, ali i sve njegove navijače.

Neizvesnost je završena. Kako stvari stoje Partizan će u novu sezonu ući kompletan. To je epilog povlačenja crno-belij iz Evrokupa. Naime, Košarkaški savez Srbije odlučio je da ukine suspenziju Partizanu po kojoj crno-beli nisu mogli da registruju nova pojačanja. To znači da će sada Birčević, Majstorović, Robinson, Hačer i Luković nesmetano moći da obuku crno-beli dres, to jest i da zvanično postanu članovi najtrofejnijeg srpskog kluba.

Sada ostaje samo jedna neizvesnost. To jest čeka se odluka FIBA Evrope hoće li Partizan naknadno ubaciti u Ligu šampiona…

0
0

6 Komentara

  1. Ono govno Djilas navijac fmp,coro jedan i dva pokusavaju svim silama da nas ugase,al nece uspeti jer mi smo sampioni…

    0
    0
    Odgovori
  2. Grb ste prodali,ime vam je FMP zvezda Diva,astronomski dugovi gumicom obrisani,brat premijera u upravi,o cemu vi pricate.Koseve vam brusilicom sekli da naplate dugovanja i odjednom kad je dosao SNS,kosarkaski,vaterpolo i fudbalski tim procvetali,bice da je slucajno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jbo TOOO, NEKA NAM RIDJI I JUDA OPROSTE SVEEE DUGOVE, POREZE I NARAVNO UKUJE NAM KES ZA NAJVECI BUDZET U EVROPI (kao i mutantu STO SU NAMESTILI), KAO I DA NAM ISPOSTUJE TRENAZNU I OBECANU HALU i NAS KK PARTIZAN OPET SAMPION EVROPEEE !!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!! DA SE ZNA KO JE TATA, A KO MUTANT PROIZVODDDD .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi nista niste placali 15 godina i kad je proradila pravna drzava,nema vas nigde.Ako je neko bio zasticen i drzavno mezimce,to ste upravo vi,mali partizan,bez obzira sto ste oteli toliko titula.Bankomat je radio kao lud,igraci su sami sebi upisivali cifre na blako ugovore i sad vam je neko drugi kriv.Normalno je da treba da placate poreze i doprinose,kao i svi ostali klubovi ili vi mislite,da to treba u Hrvatskoj da radite,posto ste stvoreni tamo pa samim tim i njihov klub.Svi drugi klubovi su potpisali ugovore da otplacuju na rate dugovanja,jedino ste se vi pravili pametni,misleci da ce SPS i DS ostati na vlast dozivotno i da ce vam i dalje omogucavati razne kradje i mahinacije.Srecom,vremena su se promenila i najvece zlo nam se skinulo sa grbace.Sad bi trebalo da ga ugase za sva vremena i nadam se da su ta vremena u skorijoj buducnosti.Prvi koji ce vam blokirati racun je dojucerasnji ljubimac,balija Edo Muric,koji nije dovoljno pohadjao casove ljubavi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter