1
Košarka

FOTO: STARSPORT

AMERI TVRDE: Teo sledećeg leta u NBA ligi?

Objavljeno: 15.08.16 u 22:35

Ako je verovati jednom od najuticajnijih košarkaških novinara iz Amerike, Miloš Teodosić će karijeru sledećeg leta nastaviti u najjačoj ligi sveta.

Teo je ponovo zaludeo planetu svoijm asistencijama. Srpski kapiten igra u životnoj formi, a to nije moglo da prođe neopaženo kod najuglednijih svetskih skauta. Tako jedan od najuticajnijih košarkaških novinara planete Mark Stajn (ESPN) predviđa da će Miloš Teodosić sledećeg leta napokon preći „preko bare“ i zaigrati u NBA ligi.

– U NBA ligi postoji jako interesovanje za 29-godišnjeg pleja, pošto je Teodosić na Olimpijskim igrama još jednom pokazao da je dobar koliko i bilo koji drugi igrač van NBA – rekao je Stajn.

Ipak, Amerikanac ne vidi srpskog kapitena u najjačoj ligi sveta ovog leta, jer Teodosić ima još godinu dana ugovora sa CSKA iz Moskve, ali sledećeg kada mu on istekne bi mogao „preko bare“.

– Boljeg igrača, boljeg pleja u Evropi nećete naći… Obožavam ga – rekao je selektor „drim tima“, Majk Kžiževski.

0
0

1 Komentara

  1. Pa pošto je u Evropi postigao sve, sad bi možda i mogao, u neki nba tim koji će da ga ceni, dâ mu centralno mesto u timu i plati ozbiljnu cenu. Ako se neki takav nađe – što da ne? Imaće 30 godina,ali s obzirom koliko imaju ĐinĐinobili, Parker, ili ranije Stiv Neš, i Teo bio ako se adaptira i pokaže u punom sjaju mogao još deset godina da
    Igra u nba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter