1
Košarka

FOTO: Uroš Marković / KK Partizan, Facebook

GROBARI BI IM SE OBRADOVALI: Dva bivša reprezentativca Srbije treniraju sa Partizanom

Objavljeno: 13.08.16 u 15:49

Trener Partizana Aleksandar Džikić otkrio je kako će izgledati rad sa timom i šta očekuje na startu priprema za sledeću sezonu.

Košarkaši Partizana sinoć su se okupili pred početak nove sezone u kojoj će sa novim timom pokušati da ostvare bolje rezultate u odnosu na prethodnu gde su ostali bez trofeja i pored dva igrana finala.

– Skupili smo 15 momaka, imamo i goste. To su ljudi koji će igrati ove sezone za Partizan uz dva momka koja imaju reprezentativne obaveze. Treniraćemo sedam dana u Beogradu, pa se selimo na Kopaonik gde ćemo biti isto toliko. To će nam dobro doći za socijalizaciju ekipe jednih na druge, ubrzanje homogenizacije, pošto imamo toliko novajlija. Po povratku nas čeka rad u Beogradu utakmice i putovanja, da vidimo koliko su kvalitetni igrači koje smo doveli – izjavio je Aleksandar Džikić za SOS kanal.

FOTO: Uroš Marković / KK Partizan, Facebook
FOTO: Uroš Marković / KK Partizan, Facebook

Na prvom okupljanju nije bilo Stefana Birčevića koji je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, kao ni Adina Vrapca, koji ima obeveza sa selekcijom Bosne i Hercegovine.

Pored novajlija koje su prethodnih dana redom stizali u Beograd, kao i tek nekolicine starosedelaca, Aleksandar Džikić je na prvom treningu imao i dvojicu bivših reprezentativaca Srbije.

Vladimir Micov je pre dve godine bio standardan član nacionalnog tima, ali je zbog sukoba sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem. Sada se sa crno-belima priprema za novu sezonu u Galatasaraju.

FOTO: Uroš Marković / KK Partizan, Facebook
FOTO: Uroš Marković / KK Partizan, Facebook

I dok on nije toliko realna opcija za Partizan, Stefan Pot je nešto izvesnija, mada je teško reći da li bi zaista mogao da  ostane u Humskoj. Vreme će pokazati. Pot je par puta bio na širem spisku ‘A’ tima Srbije, ali nijednom nije zaigrao na velikom takmičenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter