3
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘ORLOVI’ POSLE PORAZA: Teo podseća na svoje obećanje, Raduljica žali zbog poslednjih pet minuta

Objavljeno: 08.08.16 u 22:29

Košarkaši Srbije poraženi su večeras od Australije sa (80:95) i zbog toga su posle meča žalili, ali i nisu klonuli duhom.

Kapiten tima Miloš Teodosić podsetio je na obećanje koje je dao po polasku iz Beograda sa aerodroma ‘Nikola Tesla’.

– Rekao sam i pre dolaska u Rio rekao da ne možemo ništa da obećamo, osim da ćemo se boriti, kao što smo se borili danas. Zadovoljan sam karekterom tima, ali mislim da ćemo biti bolji iz meča u meč. Svi naši sportisti su više puta doneli sreću našem narodu koji je sada razočaran i ne vidim razlog zašto bi bili tužni. Ja se nadam novim pobedama – rekao je Teodosić posle meča u miks-zoni novinarima.

– Naš cilj je da prođemo grupu i idemo utakmicu po utakmicu. Sledeći su Francuzi i njima će to biti najbitnija utakmica na turniru. Sa tom pobedom bi vrlo verovatno bili treći u grupi. Imamo vremena da se odmorimo i spremimo za neugodnog protivnika – rekao je Teodosić novinarima u Riju.

‘KENGURI’ PRESKOČILI ‘ORLOVE’: Poraz Srbije koji bi mogao skupo da je košta (VIDEO)

Nemanja Nedović je istakao da krajnja razlika nije merodavna.

– Težak poraz. Šta da radimo, moramo ovo da zaboravimo kao što smo zaboravili pobedu nad Venecuelom. Okrećemo se narednoj utakmici.Bila je čvrsta košarka. Australija je potvrdila da je nezgodan protivnik i njihova igra nije nikakvo iznenađenje. Muški smo ušli u utakmicu, ali je trebalo da biramo pametnija rešenja u napadu. Bilo je i propusta u odbran – objasnio je Nedović.

SA DRUGE PLANETE: Projektil Bogdana Bogdanovića preko celog terena! (VIDEO)

Centar Miroslav Raduljica bio je najefikasniji u našem timu sa 25 poena.

– Moramo nešto da naučimo iz ove utakmice da igramo još jače. Dobro smo igrali 35 minuta i neobjašnjivo je kako je pala koncentracija. Krivo nam je, ali izgovora nema. Idemo dalje. Naš tim radi sjajan posao što se tiče fizičkog i mentalnog oporavka. Ima dovoljno vremena. To je turnir, Olimpijske igre. Dobro poznajemo Francuze, igrali smo mnogo puta protiv njih i verujem da ćemo dobro da se spremimo – izjavio je Raduljica posle meča.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter