0
Košarka

MARINA MALJKOVIĆ: Manje grešaka nego juče, ali smo imale problem sa skokom i izgubljenim loptama

Objavljeno: 08.08.16 u 23:52

Sa selektorom ženske reprezentacije Srbije složila se i Ana Dabović, koja je najviše ‘vukla’ u završnici meča sa Kanadom.

Marina Maljković istakla je da su za Srbiju najvažniji dueli protiv Kine i Senegala, koji će uslediti posle sledećeg meča sa SAD.

– Verujem da ćemo tada biti pravi tim. Smanjili smo broj grešaka u odnosu na prvu utakmicu. Igrali smo dobro 25 minuta, ali u četvrtoj četvrtini smo ponovili greške. Imamo problema sa skokom i izgubljenim loptama – rekla je Maljkovićeva posle meča.

Ana Dabović bila je najagilnija u završnici kada se rezultat lomio protiv Kanađanki, a na kraju je završila utakmicu sa 14 poena.

– Ne treba da razmišljamo o propuštenim šansama, moramo da se spremimo da budemo najbolje protiv Kine i Senegala i plasiramo se u četvrtfinale. Verujem u ovaj tim. Ako izvučemo pouke iz ova dva poraza i više verujemo u sebe, imamo velike šanse i za polufinale – rekla je Ana Dabović.

Košarkašice Srbije sledeći meč igraju protiv SAD u sredu od 20:30h po srednjeevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter