0
Košarka

ENDRJU BOGUT PRED SRBIJU: Čekaju me testiranja na drogu!

Objavljeno: 08.08.16 u 13:02

Centar reprezentacije Australije Endrju Bogut istakao je da njegov tim čeka veoma teška utakmica sa Srbijom, a našalio se i na račun svoje dobre forme, iako je pred turnir bio povređen.

– Biće definitivno teško. Srbija je jedna od najboljih ekipa Evrope. Ali kad kažem ekipa, baš na to i mislim, jer deluju kao tim. Nemaju neku najveću zvezdu, već su svi dobri, a imaju i odlične trenere. Svake godine su dobri. Moramo da budemo disciplinovani kao protiv Francuske ako želimo da imamo šansu. Ako se budemo zezali i bacali lopte okolo, teško da ćemo se radovati – rekao je novi košarkaš Dalasa, a preneo je Sportski žurnal.

Endrju Bogut se našalio na svoj račun povodom konstatacije da igra sjajno, iako je pred početak Olimpijskih igara imao problema sa kolenima.

– Ne znam kako sam uspeo, imam testiranje na droge pa ćemo videti – našalio se Australijanac i nastavio:

– Nisam znao da ću stići za prvu utakmicu. Hteo sam da dođem i barem imam šansu da igram, pa ako se ispostavi da nisam zdrav, vratiću se nazad na avion. Ako dva-tri dana pred početak nije u redu, ako dobijem vodu u kolenu, idem kući. Ali, stigli su rezultati da je sve OK.

Srbija i Australija će u okviru 2. kola „A“ grupe snage da odmere večeras od 19.15.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter