2
Košarka

FOTO: STARSPORT

DA LI JE TO PAMETAN IZBOR? Nikola Milutinov odlučio gde će nastaviti karijeru (FOTO)

Objavljeno: 27.07.16 u 00:12

Perspektivni srpski centar Nikola Milutinov doneo je odluku u nastavku svoje karijere.

Nikola Milutinov ovog leta bio je u centru pažnje zbog otkaza koji je uručio selektoru nacionalnog tima Srbije Aleksandru Đorđeviću. Igrao je Letnju ligu u SAD što je bio pravi razlog zbog kog se povukao iz reprezentacije.

Međutim, u isto vreme bio je na radaru i Crvene zvezde, što je i sam trener šampiona Srbije Dejan Radonjić potvrdio, ali definitivno bivši centar Partizana ove sezone neće obući Zvezdin dres.

Naime, Nikola Milutinov je, prema saznanjima ‘Eurohupsa’, odlučio da ostane u Olimpijakosu gde je dobio prednost u odnosu na domaćeg centra Vasilisa Kavadasa.

Prošle sezone se nije naigrao u timu iz Pireja, pa je pitanje da li je baš to prava sredina za njega.

0
0

2 Komentara

  1. Coveku koji je pisao ovaj prilog verovatno nije a zna se i zasto.Zato sto je covek koji je pisao ovaj prilog zvezdas.
    Decko ima kapacitet da igra u NBA a po nekima bi trebalo da nastavi karijeru u zvezdi i nosi peskir raspalom Kuzmicu,a zna se i zasto bi trebalo da igra u zvezdi,samo zato sto je igrao u Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma dečko je odma’ za NBA. Čuo sam da se Greg Popović raspitivao po Atini koliko traži Olimpijakos, treba mu zamena za Dankana.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter