11
AdmiralBet ABA Liga

EGZODUS : Još dva košarkaša napustila Partizan

Objavljeno: 26.07.16 u 16:09

Nastavlja se egzodus iz Partizana. Taj klub su danas napustila još dvojica standardnih igrača iz proole sezone.

Večernje novosti su došle do informacije da u narednoj sezoni dres Partizana neće nositi Edo Murić i Aleksandar Cvetković, što je potvrdio i sportski direktor tog kluba Dragan Todorić.

Murić je dogovorio saradnju sa turskim Banvitom, dok će Cvetković u špansku Manresu, gde će igrati sa Petrom Aranitovićem.

VELIKI KORAK U KARIJERI: Kevin Džouns pronašao novi klub? (FOTO)

Od tima koji je završio prethodnu sezonu, Aleksandar Džikić može da računa na Vanju Marinkovića, Adina Vrapca, Božu Đumića, Andreja Magdevskog ,Miloša Koprivicu, Andreju Milutinovića i Miloša Glišića.

Iz kluba su otišli Darel Vilijams (Hapoel, Jerusalim), Kevin Džouns (Lokomotiva, Kubanj), Džamar Vilson, dok je neizvesno šta će biti sa Novicom Veličkovićem.

PROBLEMI U ABA LIGI: Slovenci otkazali učešće!

U klub su došli Stefan Birčević i Đorđe Majstorović.

0
0

11 Komentara

  1. Sta je sa navijacima iz predgradja, cemu se raduju? Vidim da vise prate ko ide iz Partizana, nego to sto su ostali bez pola tima. Znam ja da je visedecenijski strah tesko potisnuti, ali nemojte u kolektivnoj histeriji da se pogubite. Svaki dosadasnji odlazak iz Partizana je pripremljen i u svrhu pravljenja jaceg tima, osim Murica igraci koji su otisli nisu ni bili kvalitet za Partizan i dovedeni su samo da se premosti teska godina u koju je institucija gurnuta da bi se izgurao prvi zajednicki albansko srpski projekat, KK Zeljeznik. A onda su se pojavili Nikola Pekovic i Aleksandar Dzikic i opet ta dosadna institucija vaskrsava. Histerija navijaca vise klubova sa ovih prostora pokazuje da ce ponovo poceti skandali od sledece godine, jer oni su uvek tu kada Zeljezniku ne ide, a izgleda se vracaju stara dobra vremena. Jedino da predsednik ili vlasnik, sta je vec u tom drzavno privatnom klubu, pozove svog poslovnog partnera Idriza Salijua, pa da probaju neku novu fuziju, recimo sa Rela Madridom.

    0
    0
    Odgovori
    • Sto se ti sekiras za sampione?Oni igraju LS,samim tim dobijaju vecu kintu od Uleb lige i dovesce babaroge od igraca,kad dodje vreme za to a vas ce tucemo i sa podmlatkom jer nismo isti nivo,mnogo smo iznad vas.Posto ste i vi ostali bez vise od pola tima,mozda vam pomognu vase legende Fadilj Vokri,Kujtim Salja,Isa Sadriju i ostali grobarcici sa Kosova,da nadjete neko pojacanje od njihovih sunarodnika,koji vas ipak obozavaju.

      0
      0
      Odgovori
    • Jel ti stvarno mislis da pored Zvezde vi mozete da birate igrace?Svi najjaci kosarkasi evrope koji su slobodni izabrace jedan od 16 timova Evrolige,a ono sto ostane mozete vi i vama slicni da uzmete!!!Inace sam mislio da se kod vas igra za kikiriki i nije mi jasno zasto vas igraci napustaju i biraju bolje finansijske ponude ako nije sve u parama,sta je da casovima ljubavi?

      0
      0
      Odgovori
  2. Cekajte,zar nije reko Muric,kad je dolazio,da je doso po titule i trofeje…koliko ih je osvojio?Nijednu…dobro,nema veze,mozda njegov unuk dozivi tako nesto.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije Muric srecnik kao ti, njemu mozda unuk dozivi, a ti si doziveo kao osmo koleno koje je cekalo da zvezda nesto osvoji. Morao si da cekas punoletstvo da bi tvoj klub, makar i fuzionisan i pod tudjim grbom, bar nesto osvojio.

      0
      0
      Odgovori
      • Zeznuo si se mnogo,ja sam gledao kad ste vi osvojili vasu prvu titulu,nakon 31 godinu postojanja a mi smo imali vec 12 komada,tako da ti opaska ne pije vodu a cekaces i ti da ti se rodi unuk,da bi ponovo videli titulu.

        0
        0
        Odgovori
      • Kako lupas covece ha,ha,ha 31 godinu ste cekali na titulu nakon osnivanja u obe konkurencije,dok je Zvezda od raspada YU i vase dominacije u zadnjih 2 i po decenije osvajala trofeje,titule: 1992–93, 1993–94, 1997–98, 2014/15, 2015/16…Kupove: 2003–04, 2005–06, 2012–13, 2013–14, 2014–15…Superkup 1993…I 1 medjunarodni turnir 2015…Kao i jos 2 manja turnira znaci u zadnjih 14 godina od raspada YU Zvezda je osvojila 5 titula-5 kupova-1 Superkup-3 turnira=14 pehara za 14 godina i to u najvecoj krizi,uspesi tek slede ha,ha,ha…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter