7
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘PRAJA’ O ODLUCI ĐORĐEVIĆA: Setite se problema Vujoševića i Slavnića! Bobi je potreban ovoj ekipi, ali…

Objavljeno: 24.07.16 u 15:32

Svoj sud dan pred odlazak nacionalnog tima Srbije na dalek put, dao je i legendarni as naše košarke, Dražen Dalipagić.

Košarkaška reprezentacija Srbije sutra će otići na dalek put u Argentinu gde će odirgati pripremni turnir pred Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Naravno, bez Bobana Marjanovića, kojeg je Aleksandar Đorđević definitivno precrtao sa spiska igrača, a iako je ta priča zatvorena, Dražen Dalipagić još jednom se osvrnuo na taj slučaj u intervjuu za ‘Novosti’.

– Imao sam svoj stav o Bobiju Marjanoviću, ali selektor je odlučio da ga ne zove. Mislim da nam je takav igrač potreban. Međutim, cenim stav Saše Đorđevića. Mi bolje igrače i tim nemamo i čeka nas zaista težak ispit u Rio de Žaneiru – izjavio je Dražen Dalipagić.

ĐORĐEVIĆ OBJAVIO SPISAK: Ovih 12 momaka ide u Rio!

Podsetio je na neke ranije probleme koje su u selektiranju nacionalnog tima imali Duško Vujošević i Dražen Dalipagić.

– Mi smo kao društvo skloni raznim komentarima u ovakvim situacijama. A lako zaboravljamo na neke stvari. Kao na primer da Dule Vujošević nije mogao da računa na Dejana Bodirogu, da Moka Slavnić posle njega nije moga da računa na petoricu dobrih igrača, da su tada Miloš Teodosić i Stefan Marković bili tek debitanti, a da su danas lideri tima… – podsetio je Dalipagić.

SUROVO I TEŠKO: Evo šta je Aleksandar Đorđević rekao o odluci da precrta Dangubića i Gudurića…

Osvrnuo se i na kvalifikacioni turnir u Beogradu i ono što mu je zasmetalo kod te organizacije od strane Košarkaškog saveza Srbije.

– Dobro je što je kvalifikacioni turnir bio u Beogradu, što je publika videla naš tim, ali mi ne ide u glavu što je sve to moralo da nas košta mnogo novca – pita se ‘Praja’.

0
0

7 Komentara

  1. „..sto je sve to moralo da nas kosta mnogo novca..“ ??!!! Zato sto su LOPOVI MEDJU NAMA, cini se da su MALI, a oni su VELIKI i ima ih VISEEE .!. XXAAXXAA .!. Samo INTERNACIONALIZACIJA SRPSKOG SPORTA I DRUSTVA SPASAVA SRBIJU !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Па где ћете онда ви јадниче до коске кад вам Министарство одбране узме стадион??? А да није ни домовина далеко може Запрешић,Винковци,Иванково,Бјеловар а и Загреб је ту!!! Ипак је код куће најлепше а можда вам тата Мамић прода оног падавичара Михаиловића за добру лову наравно ако га ваш кум Рамадани пусти!!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Ja samo..onako..da te pozdravim…pozdravljam te od kada ste prepustili titulu pravoj instituciji..i to trajeee..i trajeeee….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter