4
Košarka

Foto: Nebojsa Parausic Kosarka, Srbija

ĐORĐEVIĆ OTKRIVA: On je doneo ratnički duh u reprezentaciju!

Objavljeno: 24.07.16 u 22:52

U razgovoru sa novinarem „Sportskog žurnala“, selektor Srbije je otkrio ko je našoj reprezentaciji doneo ratnički duh.

Milan Mačvan je stigao u reprezentaciju, a selektor Đorđević je ovako opisao njegov početak:

– Sa njim već tri godine komuniciram. Kada smo razgovarali u prve dve godine, prvo bih mu rekao – ove godine te neću pozvati – i onda bismo krenuli u priču o košarci, njegovoj ulozi… On je izuzetno zreo momak koji je doneo veliku svežinu, taj svoj ratničko-takmičarsko-pobednički karakter. On je deo ove generacije još iz juniorskih dana i nije bio nov u celoj priči, iako je prvi put sa mnom tu.

Đorđević je potom nastavio:

– Voleo bih da nije polomio prst na samom početku priprema, jer mislim da bi to još bilo bolje za njega i za nas. Radio je tokom pauze između turnira i Kopaonika, da bi došao ovde spreman. Iako je imao dozvolu da tek od 15. jula počne da trčkara, on je tog dana već bio na treningu i zakucavao. Čim je na prvom treningu zakucao, već posle pet minuta, svi igrači su skočili… Svi se osećamo kao da je tu sa nama sve vreme.

0
0

4 Komentara

  1. Ja sam okoreli Delija, ali Macvan je najbolja cetvorka koju imamo i jedna od najboljih u evropi ! Nema potrebe da se Djordjevic sada pravda za ucinjeno u vezi Bobija !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter