4
Košarka

FOTO: STARSPORT

DŽENKINS U ZVEZDI: Među prvima poruku mu je poslao ljubimac Grobara, evo i kakvu… (FOTO)

Objavljeno: 17.07.16 u 00:26

Malo ko je to očekivao, ali ipak…

Čarls Dženkins je potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i tako potvrdio naša saznanja da će se posle godinu dana igranja u Armaniju iz Milana vratiti na Mali Kalemegdan.

Navijači Crvene zvezde sa oduševljenjem su dočekali njegov povratak, ali i dosadašnji igrač iz redova ljutog rivala, Džamar Vilson, koji je putem Tvitera poslao poruku svom sunarodniku, pa i prijatelju iz zavičaja, pošto su obojica iz okoline Njujorka.

– Čestitke na uspešnom dogovoru, Brate! – sa popularnim srpskim slengom na kraju napisao je Džamar Vilson, poruku jasno upućenu Čarlsu Dženkinsu.

Međutim, Vilson i Dženkins sledeće sezone neće vojevati bitke na košarkaškim terenima u crno-belom i crveno-belom dresu, pošto je izvesno da će Džamar Vilson napustiti Partizan ovog leta.

0
0

4 Komentara

  1. Vilson dolazi u KK-Me(n)talnu ustanovu sa sedistem u Zelezniku (fabriku limenih „proizvoda“ tj. izrentiranih crvenih narikaca), da zajedno sa Dzenkisom CINI „UBITACNI TANDEM“-DZ.&DZ. ZA STO BRZI, PONOVNI-KRAJ I OVOG NOVOFORMIRANOG BANKOMAT MUTANTA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter