0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KOD ‘KOMŠIJA’ KAO I KOD NAS: Aca Petrović na isti nančin kao Đorđević rešio ‘slučaj Bobi’

Objavljeno: 15.07.16 u 23:28

Selektor Hrvatske Aleksandar Petrović na isti način je rešio svoj slučaj „Bobi“ kao selekotr Srbije Aleksandar Đorđević.

Malo ko je očekivao da Hrvatska može do Olimpijskih igara u Riju preko Grčke i Italije u Torinu. Čudo se dogodilo, „kockasti“ su se plasirali u Rio, i umesto da se priča o velikom uspehu, glavna tema je hoće li selektor Aleksandar Petrović pozvati one koji nisu želeli da igraju kvalfiakcaije, a među njima je centar Ante Tomić.

– Razmišljao sam da bih jednom izmenom mogao malo dobiti na kvalitetu, ali kad sam ostao sam i razmislio, zaključio sam da nemam pravo oduzeti nastup na Igrama onima koji su to izborili. Videli ste kakve su bile reakcije igrača na klupi i odlučio sam da neću žrtvovati homogenost koju imamo u ovoj ekipi za poboljšanje rotacije od nekoliko procenata – rekao je Aca trica i dodao:

– Definitivno ostaje ovih 12 igrača za Rio. Razgovarao sam sa dvojicom, trojicom glavnih igrača. Ovi momci su zaslužili Rio. Znam da bih u rotaciji mogao da popravim „krvnu sliku”, možda to nije do kraja profesionalno, ali ne bih mogao da se pogledam u ogledalu ako bih promenio bilo koga. Samo povrede mogu da promene odluku.

Hrvatska se na Olimpijskim igrama u Riju nalazi u grupi „B“ sa selekcijama Španije, Litvanije, Nigerije, Brazila i Argentine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter