6
Košarka

FOTO: STARSPORT

OZBILJNA KONKURENCIJA: Zvezda dobila rivala u trci za dugo najavljivanim pojačanjem

Objavljeno: 13.07.16 u 11:48

Sada će biti još teže dovesti ga na Mali Kalemegdan.

Iako je bilo sumnji, Dejan Radonjić je otvorio karte – Zvezda želi Nikolu Milutinova, ali sve to traje predugo, a navijači polako očekuju aktivnosti na polju prelaznog roka.

Međutim, posao crveno-belima biće značajno otežan interesovanjem još jednog kluba koji je na istom platežnom nivou kao i srpski šampion.

NE GUBI NADU: Bobi Marjanović poslao poslednji ‘apel’ selektoru Đorđeviću (FOTO)

Armani Milano je, prema pisanjima italijanskih medija, zainteresovan za srpskog centra koji je prethodnu sezonu proveo u Olimpiakosu, gde se nije previše naigrao košarke.

Milutinov se trenutno nalazi u Americi gde igra NBA letnju ligu, ali bi po povratku u Evropu njegova sledeća destinacija mogla da bude Milano.

Ili će se ipak opredeliti za Beograd…

BOBI PREDSTAVLJEN U DETROITU: Nosiće novi broj na dresu Pistonsa (FOTO)

0
0

6 Komentara

  1. Milutinov uopste nece doci u Zvezdu a ako cemo posteno,on sigurno nije top igrac,kao ni Dzenkins.Jesu dobri ali daleko od onih koji resavaju i koji su bas taj tas prevage.Doduse,Djenka je imao neke tekme kod nas,gde je prelamao ali i mnogo praznog hoda,kad nije bio u formi.Zvezdi treba bas babaroga igraci,ako hoce da ponovi proslosezonske uspehe i doda njima jos KRK.Prvenstveno nam treba mnogo jak centar od preko 212 cm,koji je ujedno i poenter,da nadoknadimo odlazak Cirbesa,kao i Milera kji je mnogo znacio u skok igri.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako ugaseni klubic bez istorije i ruzne kk proslosti moze da bude na „istom plateznom nivou“ sa Armanijem..??!!! Ili je TU nesto DEBELO- nelegalno uradjeno ili su crveni nasrtljivi prosjaci SVIH dobi „sakupili“ mnooogooo sekundarnog „otpada“ za gazdu im coksaaa .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter