3
Košarka

FOTO: STARSPORT

TATA, GLEDAJ I UČI: Pogledajte kako sin Milana Gurovića cepa mrežicu (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.16 u 12:55

Sin Milana Gurovića dokazao je da bi uskoro mogoa da nadmaši slavnog oca, pogledajte i kako…

Sin legende srpske košarke Vukan ima samo deset godina, a slobodna bacanja gađa kao „veliki“. Snimak je nastao na Fejsbuku, a na njemu se vide Milan Gurović i Vukan kako šutiraju na koš. Sin srpske legende je postigao 21 slobodno bacanje iz istog broja pokušaja, što bi se reklo stoprocentno. Da mu pozavide mnogi, a najviše Jan Veseli koji se u Beogradu na kvalifikacionom turniru nije proslavio u tom segmentu statistike…

0
0

3 Komentara

  1. Na slici gore, nijedan nije rodjen u Srbiji, kao sto je veci deo proveo van nje, pa kako onda mogu biti Srpske „legende“..??? Verovatno ste se pogresno izrazili, a mislili na YUGOSLOVENSKE „legende“..

    0
    0
    Odgovori
    • Ниси укапирао мислили су на Даниловића,Вујошевића,Мијатовића,Фадиља Вокрија,Џевада Преказија,Јусуфа Хатунића,Ћурковића,Врапца,Мурића…ј….бо те шарга драгињски ако незнаш шта је и ко је то је најплоднији бик у посавотамнави!!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter