6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VESTI SA VMA: Evo kada će Dule Vujošević moći kući…

Objavljeno: 06.07.16 u 00:20

Vest da je najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan završio na VMA zbog zdravstvenih problema uplašila je sve Grobare, ali je podrška sjajnom stručnjaku stigla sa svih strana.

Naime, Dušku Vujoševiću je pozlilo pre tri dana kada je na VMA primljen sa problemom šećera i rada bubrega. Posle detaljnih analiza koje su odmah utvrđene, bivšem treneru Partizana je ukazana pomoć i on se sada oseća mnogo bolje.

DRŽI SE, LEGENDO: Duško Vujošević u bolnici!

Kako Blic saznaje, Duško Vujošević nije životno ugrožen, bolje se oseća i očekuje se da do subote bude pušten kući. Iz preventivnih razloga još nekoliko dana će provesti u bolnici.

Podsetimo, Duško Vujošević već nekoliko godina ima problema sa bubrezima zbog čega je nekoliko puta do sada hospitalizovan.

0
0

6 Komentara

  1. Nek proda dve -tri slikice, ode u Tusrku na „letovanje„ i dobije nov, novcijat bubreg povoljno i svi srecni. Osima naravno mladog donatora koji pliva na dnu sredozemlja.

    0
    0
    Odgovori
  2. -Razapinju ga i stavljaju na „krst“, ali „Vaskrsnuce“ DV kao i Isus, a „Strasni sud“ ce biti za SVE SILE ZLA i TRENUTNE ORGANE..!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. DV stanje je takvo, da nema veze sa onim sto cujete, vec s’ onim sto se ZBIVA u njegovoj CRNO-BELOJ DUSI… !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Не мислим ништа добро о овом човјеку, али му желим добро здравље и брз опоравак.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter