9
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NASTAVLJA GDE JE STAO: Pravda je na našoj strani

Objavljeno: 01.07.16 u 16:00

Nakon pisma koje je uputio predsednik FIBA Evropa, gospodin Kamil Novak, a potom i odgovora predsednika KSS, gospodina Dragana Đilasa, KK Partizan NIS ostaje pri svom izboru da igra Evrokup.

– U ovom trenutku, KK Partizan NIS nije dobio odluku o suspenziji u zvaničnoj, pisanoj formi. Ipak, kako stvari sada izgledaju, to će se pre ili kasnije dogoditi. U tom slučaju, naš pravni tim će pažljivo sagledati sve odredbe eventualne suspenzije, nakon čega će biti doneta odluka o tome na koji način ćemo potražiti zaštitu svojih interesa, uključujući i odlazak na sud, izjavio je sportski direktor KK Partizan NIS, Dragan Todorić.

Istovremeno, KK Partizan NIS se pridružuje pitanjima koje je predsednik KSS postavio čelnim ljudima FIBA Evropa.

– Čvrsto smo uvereni da su i pravo i pravda na našoj strani, kao i na strani svih klubova koji su u ogromnom broju odabrali da učestvuju u Evrokupu. Smatramo da bi jedino ispravno rešenje bilo da se odustane od politike kažnjavanja na ovaj način. Ali, i ako do toga ne dođe, bićemo spremni da zaštitimo svoje interese, zaključio je Todorić.

Izvršni direktor KK Partizan NIS, Mlađan Šilobad, predstavljaće klub 7. jula u Barseloni, na žrebu za grupnu fazu Evrokupa.

0
0

9 Komentara

  1. -Kunete se u Srpstvo i u Drazu koga Ubi Vas Osnivac-Krcun !!! Potomci bludnica i Idolopoklonici trenutne vase Ikone Zveri koja je paganski politicki duplikat Bozije Vlade !!! Ciganizacija je Srbiju zarazila kao karcinom i kuga coveka, ali isteracemo Mi Sotonu i Judu Srbije, jednom za Sva Vremena !!! Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Katanac! XAXAXXAXAXXA Dosao je i taj dan umro je partizan!Umro je umro umro je on nece biti sampion!!!!
      XAXAXAXXAA Ko katanac drugom sprema … 🙂

      0
      0
      Odgovori
      • Partizan igra Evropu, jasan znak da nije umro. Kad smo vec kod umiranja, pitaj Cokija, zna on gde je zakopao Zvezdu. Dok ona truli vi se radujete FMP-u. Jadan je bio takav klub koga su navijaci prodali za trunku uspeha. I kad se probudis kao medved iz zimskog sna, shvatices da Zevzde nema i da se ne moze vratiti. Kud ces onda balavce mali. Kod mame na sisu ili mozes kod Grobara na istu ali malo nize.

        0
        0
        Odgovori
  2. U modernom drustvu postoje samo interesi razlicitih drustvenih grupa i njihov sukob. Taj se sukob moze, od strane poretka, resiti na 2 nacina- ili ce se zadovoljiti interesi jedne grupe, naustrb druge, ili ce se naci kompromis gde nijedna strana nece dobiti, ali ni mnogo izgubiti ! ….

    0
    0
    Odgovori
  3. PRAVDA predstavlja vrednosno nacelo raspodele koliko dobara i koliko tereta treba dati subjektima drustvenih odnosa. Obzirom na to da raspodelu, preko zakona vrsi Drzava, evidentno je da izmedju pravde i prava postoji neraskidiva veza…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter