4
Evroliga

MOTIV VIŠE: Beograd i Zvezda ozbiljni kandadati da preuzmu prvi F-4 nove Evrolige?

Objavljeno: 01.07.16 u 20:00

Sjajne vesti za srpsku prestonicu i Crvenu zvezdu stižu iz krugova bliskih Evroligi.

Đordi Bartomeu je razgovarao sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim da naša prestonica bude domaćin fajnal-fora Evrolige u sezoni 2018 ili 2019. Ipak, domaćinstvo bi moglo da se dogodi mnogo ranije, bar tako javlja izraelski košarkaški novinar i medijski košarkaški stručnjak Dejvid Pik.

DA LI ĆE SADA U ZVEZDU: Američki centar je bio želja crveno-belih, ali je izabrao Makabi, sada je slobodan?

On je na svom Tviter profilu objavio vest da bi Beograd i Crvena zvezda već ove sezone mogli da dobiju domaćinstvo fajnal-fora Evrolige. Razlog je bezbednost. Naime, Evroliga zbog terorističkih napada u Turskoj želi da promeni domaćina F-4 i tako umesto nesigurno Istanbula šansu da Beogradu. To bi sigurno bilo sjajno, kako za našu zemlju, grad i košarku, tako i motiv više za Crvenu zvezdu da se nađe na njemu i zaigra pred Delijama u borbi za najznačajni košarkaški evropski trofej.

SLUTE LI LIGU ŠAMPIONA: Ko je danas posetio crveno-bele u Sloveniji?

0
0

4 Komentara

  1. EL trazi novcanog POKROVITELJA iliti SPONZORA svojih (licno djordjovih ogromnih..)troskova, a novokomponovani sive zone profiteri samo TO i cekaju, da se legalizuju i PONOVO NESTANUUUU

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter