20
Košarka

IZAZVAO RAZLIČITE REAKCIJE: ‘Orlovi’ čerupali ‘petlove’, a gde je za to vreme Bobi Marjanović? (FOTO)

Objavljeno: 26.06.16 u 10:05

Bliži je nego što mislite…

Još uvek traje polemika u srpskoj javnosti oko pitanja statusa Bobana Marjanovića u nacionalnom timu, posle podsetimo, njegovog otkaza Aleksandru Đorđeviću usled rešavanja svega oko ‘ugovora života’ kako je istakao njegov menadžer.

Najavljeno je da bi Bobi mogao da se vrati među ‘orlove’ na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ali je veći deo javnosti to osudio i pitanje je da li će se selektor Đorđević ‘odljutiti’ do tada, ukoliko naravno, Srbija kroz kvalifikacioni turnir u Beogradu od 4. do 9. jula obezbedi plasman na najveću svetsku smotru.

‘PETLOVI’ ‘OČERUPANI’ I U ARENI: Saletovi ‘orlovi’ ponovo srušili Francusku posle drame (VIDEO)

Srbija je sinoć igrala drugi pripremni meč protiv Francuske i ponovo je pobedila, a Boban Marjanović je posle meča bio u Beogradu domaćin Toniju Parkeru, svom ‘bratu iz Sparsa’.

– Srećan sam što su ‘braća iz Sparsa’ zajedno u Beogradu – napisao je Bobi.

FOTOGALERIJA: Večeras nije bilo tuče na parketu, samo atrakcije za uživanje publike

Na to je bilo dosta komentara, dosta njih je bilo baš iz San Antonija, takođe je nekolicina i podržala Bobija, a bilo je i onih koji su ga žestoko kritikovali, poput ovog:

Gasol igra za reprezentaciju sa skoro 40 godina. Novicki je igrao za svoju na prošlom EP sa skoro 40 godina. Noćioni, Skola i Đinobili ce takođe igrati u Riu, sva trojica imaju preko 36 godina (Đinobili 39!!!). Ovi otkazi i povlačenja iz reprezentacije nisu počeli sa Bobanom, ali nadam se da će se završiti sa njim. Mene bi bilo sramota da dođem u Beograd i kačim fotke sa splavova sa Tonijem koji takođe sa 35 (čini mi se) godina i igra za svoju zemlju – glasio je jedan od kritički nastrojenih komentara.

0
0

20 Komentara

  1. Bobi, gledaj sebe i boli te Ivo sto papci pišu. Obezbedi sebe i porodici dok možeš? Da ti država sa ovakvom vlašću u zadnjih 20 godina možda pruzi milostinju, ako se povredis, nedaj Bože? Stvori sebi i deci uslove, da ne zavise od bagre političke i kad to uradiš pomogni reprezentaciji ako te budu zvali, ako ne i ne moraju! Mnogi su dali srce i glavu za Srbiju, sad skapavaju gladni i žedni, negde u ćoškovima i da niko ne brinje o njima? Pusti pateticare NEK i dalje patetisu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bobi , najbolje neka momci osvoje neku od medalja na OI pa ti uskoci umesto nekoga da primis medalju. Jer ti si Bobi, oni su Teo,Macvan,Markovic,Bjelica,….
    Kad je bio daleko od ozbiljnog igraca pozivan je u reprezentaciju pre mnogih koji su mozda vize zasluzili da budu pozvani. Bukvalno mu je dizana cena i davana reklama jer je bio potencijalni reprezentativac. I to u poslednjig 4-5 god. Sad kada je napravio nesto u karijeri , nema vremena za reprezentaciju,izmislja povredu vec drugi put. TREBA DA SE STIDI , baca blato u lice svim sadasnjim i buducim reprezentativcima i sto je porazavajuci, svim legendama koje su ucinileJugoslaviju-Srbiju zemljom kosarke. Ako su mogli svi oni, mozes i ti. Dok mi je trebala Srbija nisam bio povredjen i ne plasim se da cu izgubiti ugovor, sad kad ja trebam Srbiji (svom narodu) sada sam povredjen i cekam ugovor. STIDI SE .

    0
    0
    Odgovori
    • ..Video je Bobi kako se organi odnose prema istinskoj Srpskoj kk legendi DEJANU BODIROGI, koji je jedan od zasluznih za kult Repke Srbije, a profiter na patnji Srpske dece s’ KiM ga nipodastava i proziva uz aminovanje organa, pa Bobi mozda ONDA i IMA PRAVO !!!

      0
      0
      Odgovori
      • Nema on pravo bas zbog tog Bodiroge. On ima pravo da dodje i igra za svoju zemlju i svoj narod i da iznese sav prljav ves ako postoji. Ovako je dobar alibi za njega, povreda, Djilas, ovaj,onaj. Djilas je ciganstura najveca ali nije on Srbija. I on i Covic mogu da se oteraju ako se digne glas. E sad ako se oni oteraju Bobi nece moci da ima alibi u njima . Svakako da nije posteno postupio, pre svega zbog ostalih reprezentativaca.

        0
        0
        Odgovori
  3. Oni što izginuše na Košarama su takođe imali svoj intetes. Bolji komentar za „egzistencijalno ugroženog“ nemam!

    0
    0
    Odgovori
    • Uporedjujes neuporedivo i pitanje je da li bi neko bio na Kosarama,da se nije zadesio kao vojni obveznik i sluzio regularnu vojsku u to vreme.

      0
      0
      Odgovori
  4. Prosli put nije bio ni na sirem spisku, sada kada je pokazao koliko dominantan moze biti svi kukaju sto ne igra. Realno grupa je lagana, jos smo domacini, tako da ako ne prodju bez Bobija i ne treba da su u Riu, a tamo ce onda Bobi da dominira.

    0
    0
    Odgovori
  5. Malo mi znamo da bi komentarisali tako.Prirodno je da čovek gleda svoj interes.Predpostavljam da svi oko reprezentacije gledaju svoj interes pa se nađu na zajedničkom tako to funkcioniše.Zaboravili smo kad je taj čovek ispadao iz reprezentacije ili nije ni bio pozvan.I to je bio interes.Pozdrav,biće to sve u redu.

    0
    0
    Odgovori
  6. Neznam skojim razlogom Medije uporno demoliraju Marjanovica..znace se jednog dana prava istina…nije uopste zasluzeno ti linchovanje….ima neke stvari koje nisu jasne i on je zrtva unutrasnjih ratova…

    3 glavnih francuski igraca koji su u prvoj petorci , batum, fournier, gobert ne igraju kvalifikzcije Zbog isti razlozi Marjanovica..pa ce se ukljuciti u Tim za rio….i to ne predstavlja nikakav Problèm

    Djordjevic preteruje u javnosti i pali vatru bezvzeze

    0
    0
    Odgovori
  7. Muka mi je vise ovih nepismenih klinaca koji nesto komentariju a do juce su bili u pelenama, Bobi je bio Ruki prosle godine u odnosu na Manua, Nowitzkog, Norcioni koji igra u Evropi.. MANU JE IMAO UGOVOR NA 1+1 I SAD JE 9posta free agent, znaci mozre da potpise ugovor i ako hoce u aprilu naredbe godine… Dok Bobi koji ima tek prvu godinu, u slucaju da se povredi, moze da da izduva sto se NBA tice, covek nije lud da to propusti, a ne bi niko ni od Vas… Neko ce reci da ce grejati klupu, da hoce, ali ja verujem da ce se Bobi pokazati tamo.. I da ce te svoje reci pojesti… Sto niko ne pominje da su ga doktorski tim zvezde sjebali da je igrao play off lige pod otokom? Zasto to niko ne pominje? Zasto ga Djordjevic nje zvao na SP?? Nego uvek gledamo da pljujemo i svaljujemo krivicu na nekog… Zato nam i ide ovako… Podrska za Bobinatora, i da sledece sezone pokidas u SA.

    0
    0
    Odgovori
  8. Bobi treba da te je sramota kako se ponašaš.Šta očekiješ od svoje dece kad se ti tako ponašaš.Treba da ti je čast da igraš za reprezentaciju,a što se mene tiče ja bi ti uzeo i pasoš.

    0
    0
    Odgovori
    • Coviceva skola je iznedrila vise od 2/3 reprezentativaca i ucestvovala u osvajanju gotovo svih trofeja,kao seniorskih a pogotovu juniorskih u zanjih 20-tak godina.Takodje je Radonjicevo vaspitanje,mnogo bolje i gospodskije nego recimo nekih trenera bez rominga i sl.koji dave svoje igrace a familiju,uzu i siru,pominju,kako svojim,tako i protivnickim,sudijama,zapisnickom stolu,novinarima itd.Tako da ti je neumesna konstatacija,prvo pogledaj svoje dvoriste,pa komentarisi tudje.

      0
      0
      Odgovori
    • Kad bude imao preko 35 godina i on ce se rado odazivati u reprezentaciji,kad bude obezbedio egzistenciju sa novim ugovorom.Lako je nekom da kritikuje tastaturom bilo koga,ne sagledavsi realno situaciju.Setite se Branka Jorovica,koji je imao potpisan ugovor na 2 miliona evra i otisao rovit da igra za reprezentaciju.Usledila je teza povreda,ugovor je raskinut i covek je ostao bez hrpe para i neizvesne egzistencije.Morao je da igra za male klubove i male pare do kraja karijere,mislim da jos igra negde.Zasto bi Bobi reskirao slican scenario,kad ga nisu ni ranije postovali selektori.Uvek je ispadao sa spiska na kraju,cak i kod tog Djordjevica,pre dve godine.

      0
      0
      Odgovori
    • Mi nemamo repku.Taj izraz upotrebljavaju Hrvati za svoju selekciju,dok mi imamo reprezentaciju.Nemojte koristiti taj i više nego glupi izraz za selekciju Srbije.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter