0
Evroliga

PROMENE U EFESU: Srbi odlaze, Hrvat dolazi

Objavljeno: 21.06.16 u 22:39

Posle neuspeha u prvenstvu Turske i Evroligi uprava košarkaškog kluba Anadolu Efes rešila je da napravi nekoliko velikih rezova.

Srpski trofejni trener Dušan Ivković više neće sedeti na klupi turskog velikana, a na njoj će ga, kako javlja HRT, zameniti Velimir Perasović koji je na istoj već sedeo u sezoni u sezoni 2010./2011. Perasović je sa klubom iz Istanbula potpisao dvogodišnji ugovor, a u prethodnoj sezoni je do F4 Evrolige predvodio ekipu Laborala!

SRBIJA – FRANCUSKA: Isključeni Teo, Jokić i Ažinsa (VIDEO)

Da li zbog dolaska novog trenera ili zbog nekih drugih stvari, tek, srpski centar Nenad Krstić sledeće sezone neće biti član Efesa ali neće napustiti ni Istanbul. Po pisanju Novosti, Krstić je, nezvanično, u poodmaklim pregovorima sa ekipom Galatasaraja čiji ga čelni ljudi vide kao idealnu zamenu za još jednog nama dobro znanog igrača – Stefana Lazmea koji je prisiljen da napusti klub iz Istanbula zbog doping skandala!

Nakon višemesečne pauze zbog povrede, Krstić se vratio u trenažni proces u maju ove godine, ali za Efes nije odgigrao ni jedan zvaničan meč zbog ograničenja broja stranaca u turskoj ligi i loših rezultata Efesa u Evroligi!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter