0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: kkcrvenazvezda.rs

GUŽVA ZA KARTE: Obezbedite mesto za Evroligu

Objavljeno: 21.06.16 u 18:57

KK Crvena zvezda Telekom započeo je danas prodaju sezonskih ulaznica za narednu 2016/2017 sezonu.

Naredne sezone, srpski i regionalni šampion takmičiće se u novokomponovanom formatu Evrolige zajedno sa 15 najboljih evropskih timova poput CSKA, Fenera, Barselone, Reala, Makabija.

Zbog velikog broja atraktivnih mečeva koji će biti na programu sledeće sezone KK Crvena zvezda rešio je da i ove godine u pretprodaju pusti sezonske ulaznice, kako bi svi navijači na vreme mogli da rezervišu svoja mesta pokraj terena ili na tribinama.

Počela je prodaja sezonskih karata koje će tokom nedelje imati priliku da kupe samo vlasnici prošlogodišnjih sezonskih ulaznica. KK Crvena zvezda samim tim je pružio priliku svojim fanovima da ukoliko žele rezervišu svoja prošlogodišnja mesta uz popust od 900 dinara prilikom kupovine novih sezonskih karata.

Prema informacijama strateškog partnera Eventima, klub je jako zadovoljan prodajom ulaznica posle prvog dana i još jednom podseća sve navijače da  će pretprodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2016/2017 trajati do 9. jula 2016. godine isključivo u prostorijama Kluba na Malom Kalemegdanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter