1
Košarka

(FOTO: STARSPORT)

SRPSKA POSLA: Igrali zajedno, nisu razgovarali, a sada su kumovi

Objavljeno: 20.06.16 u 18:06

Da li ste znali da Miloš Teodosić i Nenad Krstić nisu razgovarali za vreme šampionata Evrope u Pojlskoj 2009?

Ali, to je davno prošlo vreme. Teodosić sada ističe svog prethodnika kao jednog od najboljih košarkaša s mojima je igrao.

– To je neko sa kime sam ja stvarno obožavao da igram, jedan od retkih saigrača sa kojim uopšte nisam morao da gledam gde je, ja bih napamet znao da je on tu. Mogli smo da igramo zajedno zatvorenih očiju. Zanimljivo je pomenuti da smo nas dvojica možda i najbolje sarađivali u reprezentaciji u periodu kada nismo razgovarali jedan sa drugim. Posvađali smo se nešto na treningu, i to je bogami trajalo barem godinu dana, tako. Znači, Poljska 2009, mi uopšte ne pričamo. Nas dvojica smo igrali tada stvarno sjajno, posle nekog poena, odlaska na tajm-aut, baciš ruku, jer moraš da baciš ruku, ali ne progovaramo – otkrio je Miloš Teodosić, za Vice. com.

Pomirenje je palo naredne godine, a potom su postalii kumovi.

 – Znači, Poljska 2009, mi uopšte ne pričamo. Nas dvojica smo igrali tada stvarno sjajno, posle nekog poena, odlaska na tajm-aut, baciš ruku, jer moraš da baciš ruku, ali ne progovaramo

– Pomirili smo se sledećeg leta tokom Svetskog prvenstva u Turskoj. Duda nas je stavio u istu sobu, i sad tako, jednog dana, sedimo mi tu, niko se nikom ne obraća, ja ustajem do frižidera, pitam ga, hoćeš koka kolu? On kaže, neću. Posle pet minuta, jedan drugar me zove da odemo do grada, ja ga pitam, hoćeš do grada? On kaže, hoću. I eto, odemo do grada, i otad je sve normalno. Izmirismo se, i evo, sad smo i kumovi – kazao je Teo za Vice.

Kompletan interjvu s Teodosićem možete pročitati ovde.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter