8
AdmiralBet ABA Liga

GRČKI MEDIJI POTVRDILI: Centar može u Crvenu zvezdu, to će razljutiti Grobare?

Objavljeno: 13.06.16 u 17:35

Crvena zvezda je danas ostala bez Maika Cirbesa, ali je izgleda blizu dovođenja reprezentativnog centra.

Nebojša Čović je rekao da Nikoli Milutinovu lepo stoji crveno-belo i da se već navikao na te boje. Ako je verovati grčkim medijima, onda je centar Olimpijakosa veoma blizu dolaska u Crvenu zvezdu.

FOTO: StarSport
FOTO: StarSport

Naime, poratl Sport24.gr piše da je Olimpijakos spreman da pozajmi Milutinova Zvezdi kako bi se oslobodio velikog broja stranaca. Sada je na srpskom reprezentativcu da odluči hoće li ili ne da pređe u redove večitog rivala. Podsetimo, Nikola Milutinov je draftovan od strane San Antonija, ali je na kraju završio u Olimpijakosu sa kojim ima važeći ugovor. Ipak, u Pireju se nije izborio za minutažu, te crveno-beli žele da ga pozajme „bratskom“ klubu iz Beograda.

0
0

8 Komentara

  1. Milutinov se vraca u KK Partizan. Pred dolaskom u KKP su Avramovic i Stevanovic iz Borca te Majstorovic iz Metalca. Zagorac ide u Tursku.

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo receno, Olimipjakos dao pristanak, ceka se stav Milutinova, hahaha, za malo Panteri, ubiste se da dovedete nekog naseg, ali kao sto vidite, neke stvari nemaju cenu.

    0
    0
    Odgovori
    • Kao prvo,on nije vas,vec ste ga oteli iz Hemofarma a kao drugo,gde bese igrao Kinzi u Srbiji,pre nego sto je stigao u sampionski tim Zvezde?I to ste ga preklinjali preko drustvenih mreza da ne potpise za Zvezdu.Stvarno neke stvari nemaju cenu,covek je dosao u pravi klub da bi postao sampion.

      0
      0
      Odgovori
    • misoliš da će zagorac doći u limenke pre će on u partizan nego u železnik a ovi kao milutinov i kinzi ako imka iole obraza neće otići,jedino je gagra rekoa svoje a svi ga pljuvali

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter