0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DENI EJNDŽ: Košarkaši Zvezde u Bostonu? Zbog toga sam i došao!

Objavljeno: 28.05.16 u 15:52

Crvena zvezda je u prvom meču polufinala KLS lige savladala Mega Leks 77:66, a meču je prisustvovao i generalni direktor Boston Seltiksa, Deni Ejndž.

On je posle utakmice dao kratku izjavu za Novosti, ali je nažalost po Delije ostao zagonetan po pitanju igrača koji su zanimljivi za NBA tržište.

‘RAKETA’: NBA trojka Stefana Jovića (VIDEO)

– U Beogradu je veoma lepo, ali nisam znao da imamo mnogo navijača u Srbiji. Pratim nekoliko igrača iz oba tima, u pitanju su trojica-četvorica – rekao je Deni Ejndž, a potom uz osmeh odgovorio na pitanje o Srbima u Bostonu naredne sezone:

– Ne znam, vreme će pokazati. Imamo osam pikova na ovogodišnjem draftu i mogu da kažem samo da će biti uzbudljivo.

FOTOGALERIJA: Evo čiji su NBA skauti večeras gledali bravure Jovića, Milera, Zagorca, Dangubića i Cirbesa…

Deni Ejndž se složio da Boston nema više u timu vedete poput Lerija Birda, Bila Rasela, Kevina Garneta, Reja Alena i Pol Pirsa, ali kako kaže Seltiksi imaju dobar tim.

– Imamo mnogo dobrih igrača i odlično jezgro ekipe. Tu su Bredli i Tomas kao predvodnici, Krauder i Tarner su dobri u napadu i zaista imamo dobro jezgro. Što se superstarova tiče, na leto će ih biti, ali svi ih žele – rekao je Ejndž za Novosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter