0
Košarka

‘NIJE BILO NAMERE’: Drejmone, druže, kako da ti verujemo na reč? (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.16 u 11:29

Košarkaš Golden Stejta Drejmon Grin još jednom je pokazao svoju lošu stranu, brutalno nasrnuvši na Stivena Adamsa i njegovo – međunožje!

Kada je u drugom meču finala zapadne konferencije između Golden Stejta i Oklahome Drejmon Grin nasrnuo na Stivena Adamsa i pogodio ga kolenom pravo u ‘najnezgodnije mesto’, a zatim mu uputio par reči vičući… Ok, neka bude poverovali smo da nije bilo namere.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto Final)

Ali, šta reći za potez iz noćašnjeg meča u kom je još jednom meta Grina bio isti čovek i isto mesto.

– Pokušao sam da iznudim faul. Ne pokušavam da šutnem nikoga u nezgodno mesto. Siguran sam da želi da ima decu jednog dana, ne trudim se da mu to onemogućim na košarkaškom terenu. To nema smisla. Podigao sam loptu, on me je faulirao, a moja noga je poletela. Ne verujem da ću biti suspendovan. Ne znam kako neko može da kaže da sam to namerno uradio – rekao je Grin, ali teško da će ponovo da nas prevari.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto Final)

Sa druge strane, Stiven Adams, jedan od najčvršćih igrača u ligi, čovek koji je u svom životu prošao život u bandi, prilagođavanje sredini u kojoj nije želeo da boravi, tuče, krađe i mnogo batina, smireno je odgovorio na Grinove reči.

– Već se dešavalo nešto slično. Prilično je precizan – rekao je Adams.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter