0
Evroliga

EL, FAJNAL FOR: Teodosić asistirao, CSKA u finalu Evrolige (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.16 u 20:24

Košarkaši moskovskog CSKA savladali su ekipu Lokomotive Kubanj rezultatom 88:81, čime su se plasirali u finale Evrolige. Najbolji u ekipi iz Moskve bio je Nando de Kolo sa 30 poena, dok je naš Miloš Teodosić ubacio osam poena i imao šest asistencija.

Košarkaši CSKA sjajno su otvorili meč i već nakon dva i po minuta igre došli su do 9:0. Iako je Lokomotiva prišla na -4, prva četvrtina je ipak završena velikim vođstvom CSKA – 23:12.

U drugoj četvrtini tim Lokomotive je pokazao da nije bez razloga na završnom turniru, pretili su košarkaši Lokomotive, prilazili i na šest poena zaostatka, ali je poluvreme okončano sa 10 poena razlike u korist CSKA – 47:37.

Treći period ekipe su igrale poen za poen, s tim što je u nekoliko navrata CSKA uspevao da pobegne na +13, ali su pred poslednjih 10 minuta košarkaši Lokomotive smanjili na jednocifrenu razliku, pa je rezultat glasio 68:59.

EVROLIGA: Litvanci potukli Zvezdu i Megu

Poslednjih 10 minuta bolje su otvorili Moskovljani i sedam minuta pre kraja imali su 16 poena prednosti. Košarkaši Lokomotive uspeli su da priđu na pet poena zaostatka pola minuta pre kraja, ali to je bilo sve.

Na kraju, 88:81, trijumf CSKA za plasman u finale.

Najbolji je u pobedničkoj ekipi bio De Kolo sa 30 poena, sledio ga je Vitali Fridzon sa 13, dok je naš Miloš Teodosić bio najbolji asistent na meču sa šest asistencija, uz osam ubačenih poena.

U Lokomotivi istakao se Dilejni sa 26, dok je Drejper imao 17 poena.

(Youtube/Euroleague)

U drugom meču sastaju se ekipe Laboral Kuće i Fenerbahčea od 21 čas.

EVROLIGA NAJAVLJUJE FAJNAL FOR: Srbi u centru pažnje (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter