7
Košarka

FOTO: anadoluefessk.org

TURCI PIŠU – KRSTIĆ U ZVEZDI! Bivši as Partizana se odmah oglasio!

Objavljeno: 10.05.16 u 19:13

Još uvek se čeka da gorostasni srpski centar Nenad Krstić odabere klub u kom će nastaviti karijeru.

Turski mediji šokantno su objavili da Nenad Krstić za svoj sledeći klub traži tim koji će igrati u najjačem evropskom takmičenju.

Tako su nekim čudnim kanalina uspeli da ga povežu sa povratkom u domovinu, te da će ovog leta potpisati za Crvenu zvezdu!

ABA LIGA I SLEDEĆE SEZONE: Čović poziva na rešenje sukoba: ‘Ovo nisu lego kocke, već biznis!’

Možete samo zamisliti kakve bi to potrese izazvalo među ljubiteljima košarke u Srbiji, te je gorostasni srpski centar odmah demantovao bilo kakvu mogućnost da dođe do toga.

– Šta ima tu da se komentariše? To su gluposti! – rekao je Nenad Krstić u izjavi za ‘Informer’.

NENAD KRSTIĆ: Navijam za Crvenu zvezdu!

Bivši kapiten Srbije još uvek nije odlučio gde će nastaviti karijeru. Krstić ima nepune 33 godine, a u karijeri je igrao za Partizan, Nju Džersi, ruski Trijumf, Oklahomu, Boston, CSKA iz Moskve i do nedavno turski Anadolu Efes.

0
0

7 Komentara

  1. Kakav je to naslov kako vas nije sramota,Covek da korektnu ,sportsku izjavu avi dodjete i coveku pravite problem.Zaista mi se gadite kao portal.

    0
    0
    Odgovori
  2. To bi bilo katastofa za Zvezdu. Mator i felerican samo moze da skodi nista dobro da donese. Dovescemo Dorsija iz inata pacenicima pa nek crknu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Da li se „pravite“ ili ste STVARNO DALEBUUU..“Stilista“ iz Laze VAS je …OBUKAOOOO u CRVENE GEY BOJE .!. XXAAXXAA .!. ………………………………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori
    • Izađi malo iz kuće/stana.
      Probaj,ali bar probaj,da nađeš devojku.
      Ako nađeš i dečka,za tebe neće biti ništa strašno.

      0
      0
      Odgovori
    • Provali sam te ti si onaj sto je dobio batine ispred vaseg pasnjaka pa si prezupcio bije onaj delija dobro pa sad pises gluposti.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter