0
Košarka

FOTO: NBA

NBA: Toronto posle produžetka bolji od Majamija za 1-1 (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.16 u 09:10

Košarkaši Toronta savladali su ekipu Majamija rezultatom 96:92 nakon produžetka, čime su izjednačili na 1-1 u polufinalnoj seriji Istočne konferencije.

Toronto je imao prednost od 11 poena u drugoj četvrtini, košarkaši Majamija su stigli to vođstvo, pa preokrenuli na +7 sredinom četvrte četvrtine, da bi utakmica bila završena rezultatom 88:88. U produžetku su, za razliku od prvog meča, bili bolji domaći košarkaši, čime su poravnali rezultat u seriji.

Demar Derozan istakao je Valančijunasa kao glavnog „krivca“ zbog pobede:

KIŠA TROJKI: Kavsi obaraju rekorde NBA (VIDEO)

– Zaista sjajan meč, on je glavni razlog zašto smo dobili ovu utakmicu. Valančijunas je imao 15 poena i 12 skokova, od čega je 11 poena ubacio u poslednjoj četvrtini i produžetku. Pored njega, Derozan je imao 20 poena, Lauri 18 a Ros 10.

Dvejn Vejd je, sa druge strane, bio samokritičan:

– Nismo dovoljno dobro završavali akcije u produžetku, napad je bio očajan. Kao da smo se predali. Previše izgubljenih lopti smo imali.

U timu Majamija, Goran Dragić je ubacio 20, Vejd i Džo Džonson po 17, dok je Hasan Vajtsajd dodao 13 poena, uz 13 skokova.

(Youtube/Ximo Pierto Final)

NBA MEGA: Danilo Nikolić će igrati Letnju ligu (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter