0
Košarka

NBA: De Rozen briljirao u ‘majstorici’ i zakazao polufinale Toronta sa Majamijem (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.16 u 08:48

Poznat je i poslednji polufinalista NBA plej-ofa, a to je ekipa Toronto Reptorsa koja je u sedmom meču četvrtfinala protiv Indijane slavila sa 89:84.

U ‘majstorici’ ova dva tima ne bi bilo nezasluženo ni da je dalje prošla ekipa Pejsersa, ali je to ipak bio kanadski tim, koji je imao jednog raspoloženog igrača više, a to je Demar De Rozen. Sjajni bek je noćas postigao 32 poena za Reptorse, a odlučujući potez napravio je u samim finišu sedmog meča.

Toronto je vodio sa 15 razlike, ali je Indijana krenula u silovit nalet i došla na svega ‘minus tri’ i imala napad za izjednačenje. Ali tada je De Rozen oduzeo loptu najboljem igraču Indijane Polu Džordžu i sa linije penala odveo Toronto u polufinale istočne konferencije.

NBA: Majami dobio ‘majstoricu’ protiv Šarlota za polufinale Istoka

 Tamo će se sastati sa Majamijem, koji je juče takođe u ‘majstorici’ izbacio Šarlot. De Rozen je bio najbolji na meču, a na drugoj strani parirao mu je Pol Džorž sa 26 poena, 12 skokova, ali i sedam izgubljenih lopti.

Toronto je prvi put u polufinalu istočne konferencije posle 15 godina.

(Izvor: youtube / NBA Conference)

NBA: Ko kaže da ‘ratnici’ ne mogu bez Karija? Tompson drži stvari pod kontrolom

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter