27
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Boli me kada se moj voljeni klub zadovoljava malim stvarima!

Objavljeno: 01.05.16 u 09:10

Legendarni trener Partizana Duško Vujošević istakao je da ga boli stav sadašnje uprave kluba i da on tako ne bi mogao da funkcioniše.

U velikom prazničnom intervjuu za MocartSport najtrofejniji trener u istoriji Partizana je prvo pričao o Limožu i mogućnosti da već ovog leta napusti Francusku.

– Sa Limožom imam ugovor na godinu i po dana. Ni u jednom momentu od strane uprave Limoža nije bilo neke vrste uslovljavanja nekim ciljevima. Naravno, mi smo želeli što bolji rezultat. Zato moram da kažem da nije tačno da sam zabrinut. Iskreno, začuđen sam pričom o svom statusu u Limožu, za koju vidim se plasira i u Srbiji – istakao je za MocartSport, Duško Vujošević.

EDO MURIĆ: Imali smo puno teških situacija, ali nas je sve to zbližilo

Naravno, omiljeni trener Grobara se brzo vratio na temu Partizana, kluba u kome je proveo najlepše dane.

– Deluje mi da se Partizan sada zadovoljava malim stvarima. Svih prethodnih godina igrali smo finala, borili se za prva mesta i plasman u Evroligu. Onda, po završetku prošle sezone kada je došlo do pitanja nastupa u Evrokupu klub nije hteo da učestvuje zbog finansija. A sada se grčevito bore za taj Evrokup – rekao je Vujošević, a potom nastavio o zahvalnosti pojedinaca premijeru Srbije:

– Vidim da se iz kluba zahvaljuju premijeru na pomoći, a pre nego što je počeo da pomaže, Partizan je bio šampion maltene u svim sportovima. Sada je klub sveden na ekipu iz senke koja može da iznenadi u kupu. Ljudi su zadovoljni što mogu da prežive. Moja borba je bila sasvim drugačija, zato sam eliminisan – istakao je Vujošević.

PEKOVIĆ ODBACUJE MOGUĆNOST: Ne kupujem Partizan!

Ceo intervju sa Duškom Vujoševićem možete da pročitate na MocartSportu.

0
0

27 Komentara

  1. Komšinice, Severine, džabe se ložite! Firer vam je došao do Staljingrada (Vračar) i sada može samo da pada, a i vi sa njim. Ako bude sreće i dođe neki pošten čovek posle njega, stavićemo katanac na sve mutante i čergaške rupe. Uspeli ste čak i ono što niko nije verovao da ćete: mrzi vas 70% Srbije i jedva čeka da vam vidi leđa. A to nije tako daleko…

    0
    0
    Odgovori
  2. dule, vucicevi i covicevi TROJANCI … u partizanu, su TU da : premijerov voljeni klub… pomognu na sportskom polju … da zvezda ima sa kim da se igra … tok je vucic-covic sa svim ostalima … sve na polju FINANSIJA, ORGANIZACIJE … ama bas sve uradio … u oba kluba. da TROJANCI u partizanu svoj posao sa lakocom odradjuju … i sicom se zadovoljavaju … samo da premijerov voljeni klub na sportskom polju NE ugroze. dule , tako ce biti … najvise jos 2 godine … a mozda i krace … SVE CE NEKO … USKORO … NA PROVERU DA STAVI … OD FINANSIJA, ORGANIZOVANJA (promena imena i adresa) do TOGA KAKO SU OSLOBODJENI SVIH ZAKONA U SRBIJI NA TERENU I VAN NJEGA … smrdece od ljutice bogdana preko malog kalemegdana do zeleznika … sve ce doci na svoje mesto … prema zaslugama …

    0
    0
    Odgovori
  3. Od Mirka Marijanovica, Slobodana Milosevica, Ivice Dacica, Borisa Tadica si ima gidinama unazad bezrezervnu pomoc kako finasisku, sudisku, sve vam je dato i u rakvim uslovima vi ste bili sudije, pretili, hvarali za gusu, trpali
    Po gepeku, otimali ste Zvezdi kada je u najtezim trenucima bila i kada je visio opstanak ukluba ili kaze je igrace, od Vujanica, Bogdanovic, Tomasevica, Ostojica, najsladje vam je bilo i sladili ste se kada su vam dolazili Gilic, Roberts, Stanojevic, Katic, Vranes, Vitkovac, Milutinovic, Cvetkovic….i o cemu sada vi pricate, za sta se busate, gde vam je obraz jado ljudska….ni gram casti ni postenja nemate

    0
    0
    Odgovori
    • Bice pehara, docek ispred vlade ako ga ne bude *Simon* ce ukrade,—lopovcine i to ste krali pa vam je trebalo godinu dana da vratite ukradjeni pehar,ocigledno drzite se manira vaseg doktora LOPOVICA—*KOGA PODRZAVA JUG SRBIJE I kOSOVO I METOHIJA* i porucuje **vrati nam nase i spasi ovu drzavu**

      0
      0
      Odgovori
  4. E moj Dule,čitajući ove komentare,vidim da si nekima nabio neizlečive komplekse.Z naš ono,kad cigan čuje tvoje ime —nije sav svoj.

    0
    0
    Odgovori
  5. Vidi licemjer se javio,,, Samo jedno pitanje za njega: Gde je bio da se javi kada je Zvezda decenijama bila klub koji moze iz senke da iznenadi u kupu??? Aaaa? Tada mu je bilo fino?
    Nema vise da se sipa sakom i kapom u klub koji je do 1976 godine predstavljao nista, a titulu cekao celih 31 godinu! 1945-1976!

    0
    0
    Odgovori
  6. Da nisi ti i tvoj lju imac danilovic osta ili pet milona duga nebi se zadovoljavali mali stvarima vec bi imali a licencu..a tebi ako ti je zao kluba organizuj dijasporu pa skupi pare da se dug vrati lepo je pricati iz daline zaduziti klub i pobeci.

    0
    0
    Odgovori
  7. Normalno da će biti u svim finalima kada si imao svesrdnu pomoć države. Zapalio si za Rusiju 2010. kada je Zvezda odlazila u stečaj jer si mislio da je i faktički gotova. Kada ne lezi vraže dolazi Čović koji isto toliko mrzi Partizan koliko ti mrziš Zvezdu i stvari se okreću. Zvezda izlazi iz stečaja a tvoj Partizan se mrcvari i to gle čuda delimično tvojom zaslugom. Učini sebi uslugu i idi u penziju.

    0
    0
    Odgovori
    • Да те питам од ада то звезда –постоји када је криминалац у лику Човића игасио тај исти клуб и свом ФМП-у дао име вашег клуба и тако државу опљачкао и преварио за 18 милиона евра колико је лепотица дуговала. Дулету успехе и резултате не можете да оспорите, већ само да му завидите

      0
      0
      Odgovori
  8. Opasan trener sa limozom cepa sve redim. Bruko partizanova ovakav civek treba da se strpa u ludnicu. Davio si sudije davio igrace uzimao 40% od svakog trasvera. I ti si ponos grobara strasno.

    0
    0
    Odgovori
  9. Evo ga , javlja se opozicionar . Već sam se zabrinuo nije ga bilo dugo. Trebao je dule veličanstveni da učestvuje na izborima, možda bi bio blizu cenzusa.O svemu on priča osim o košarci,u nju se razume samo kada se preti i gepekuje.

    0
    0
    Odgovori
  10. Dule, ne ce jos dugo ova gamad da vlada Srbijom a ne ce ni ovi sa „severa“ sto ga podrzavaju jos dugo da se raduju…sve ce doci na svoje mesto pa tako i nas Partizan a naravno i mutant iz predgradja.
    Hristos Vaskrse!

    0
    0
    Odgovori
  11. Kao i uvek- hirurski precizno! Mogu da Vam se njegove reci(pogotovo navijaci kojima je ugasio klub) ne svidjaju ali cinjenice su neoborive! Licno pouzdano znam kako su potencijalni sponzori Partizana pozivani na „informativni“ razgovor,minirani transferi od vrha ove vlasti-i to je njihova slika! A nas problem je sto se na tome zahvaljuje covek iz ruralnih krajeva,diskutabilne inteligencije kome je vrh nivo Goga Sekulic!

    0
    0
    Odgovori
  12. Tek će te boleti, do kraja života . Sve se vraća , sve se plaća. Mislio si da ćeš u svakoj vlasti imati neograničen budžet , sve svoje ljude u KSS, sudije , da ćeš laganicom otimati titule , igrače , da ćeš nekažnjeno gepekovati sudije , pljuvati , daviti … Neće moći , a ti se dokaži u Limožu , tamo imaš sve , a nemaš Čovića , Vučića i ostale tvoje „neprijatelje“ !!!!

    0
    0
    Odgovori
  13. ti dok si bio tuko si sudiju i lupo samare sad nema ko i vidi se gde ste i sta ste boli te sto nemako da vrsi pritisak na sudije

    0
    0
    Odgovori
    • I sebi je omogucio umetnicke slike, brdo para od transfera igraca…a na kraju kad je unistio klub zapalio kao pravi gospodin! Svaka mu cast!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter