Legendarni trener Partizana Duško Vujošević istakao je da ga boli stav sadašnje uprave kluba i da on tako ne bi mogao da funkcioniše.

U velikom prazničnom intervjuu za MocartSport najtrofejniji trener u istoriji Partizana je prvo pričao o Limožu i mogućnosti da već ovog leta napusti Francusku.


– Sa Limožom imam ugovor na godinu i po dana. Ni u jednom momentu od strane uprave Limoža nije bilo neke vrste uslovljavanja nekim ciljevima. Naravno, mi smo želeli što bolji rezultat. Zato moram da kažem da nije tačno da sam zabrinut. Iskreno, začuđen sam pričom o svom statusu u Limožu, za koju vidim se plasira i u Srbiji – istakao je za MocartSport, Duško Vujošević.

EDO MURIĆ: Imali smo puno teških situacija, ali nas je sve to zbližilo

Naravno, omiljeni trener Grobara se brzo vratio na temu Partizana, kluba u kome je proveo najlepše dane.

– Deluje mi da se Partizan sada zadovoljava malim stvarima. Svih prethodnih godina igrali smo finala, borili se za prva mesta i plasman u Evroligu. Onda, po završetku prošle sezone kada je došlo do pitanja nastupa u Evrokupu klub nije hteo da učestvuje zbog finansija. A sada se grčevito bore za taj Evrokup – rekao je Vujošević, a potom nastavio o zahvalnosti pojedinaca premijeru Srbije:

– Vidim da se iz kluba zahvaljuju premijeru na pomoći, a pre nego što je počeo da pomaže, Partizan je bio šampion maltene u svim sportovima. Sada je klub sveden na ekipu iz senke koja može da iznenadi u kupu. Ljudi su zadovoljni što mogu da prežive. Moja borba je bila sasvim drugačija, zato sam eliminisan – istakao je Vujošević.

PEKOVIĆ ODBACUJE MOGUĆNOST: Ne kupujem Partizan!

Ceo intervju sa Duškom Vujoševićem možete da pročitate na MocartSportu.